BOKRECENSION- PERCY JACKSON, FÖDD TILL HJÄLTE

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

ercy Jackson had ADHD och dyslexi, och han vet att hans verklighetsuppfattning inte är som alla andras. Men det som händer när han är på studiebesök i New York är bara för mycket! Plötsligt förvandlas hans elaka mattelärare till ett monster, ett riktigt monster som inte vill annat än att ta livet av honom. Bokstavligen.
Snart börjar andra oförklarliga saker hända Percy, och sanningen om hans far kryper fram- Percy är född till hjälte!

Jag läste ut denna bok nyligen och det är inte än av mina favoriter men den var helt okej. Jag har sett filmen innan och det förstörde läsupplevelsen lite tyckte jag. Filmen är inte alls som boken därför vart jag väldigt förvirrad när jag läste boken. Det gick väldigt snabbt för mig att läsa ut den eftersom det är ganska stor text. Det är ändå en väldigt bra historia, en väldigt bra idé av författaren. Jag tyckte den var bra men som sagt inte den bästa. Den innehåller lite allt möjligt. Jag lärde mig även lite mer om gudar när jag läste den, jag fick lite mer koll på vad det var för gudar. Filmen var iallafall väldigt bra och den tycker jag är värd att se, men tänker man läsa boken tycker jag man ska göra det före man ser filmen. Det finns flera böcker om Percy Jackson och jag ska fortsätta läsa böckerna i serien. (Och se filmerna).

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇