Bokrecension: PÅ DET FJÄRDE SKA DET SKE AV KAJSA INGEMARSSON

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Så har jag då hunnit igenom en bok till av de jag beställde. Lite suddig bild tyvärr…

Så här står det på baksidan av boken:
Måste man bestämma sig för att alla andra gör det?

Paula kommer hem från ännu en utlandsvistelse och upptäcker, motvilligt, att hennes omgivning redan gjort sina val. Partykompisen Anna har träffat den stora kärleken, Rakel är mitt uppe i karriären och Johan, pojkvännen, börjar tappa tålamodet. Plötsligt står Paula ensam kvar i en tillvaro byggd på resor, ströjobb och en och annan affär vid sidan av. Men kanske har alla omkring henne rätt? Kanske är ändå utbildning, fast jobb och en ring på fingret lösningen. Allt ställs dock på ända när hon plötsligt får ett erbjudande hon inte kan motstå.

Min åsikt:
Det här var en typisk tjejbok, dock lite klen enligt mig då jag anser att Ingemarsson har skrivit böcker som har varit bättre än den här. Boken är ganska förutsägbar och rullar på i ganska jämn bana, det är aldrig någon större överraskning som kommer. Inte en jättebra bok enligt mig med andra ord men den fungerar bra om man bara vill ha något att läsa för att få tiden att gå när man inte orkar tänka något djupare…

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇