Bokrecension: Nemesis: Starcrossed #3

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Författare: Josephine Angelini
Förlag: Bonnier Carlsen
UtgivningsÄr: 2013
Serie: Starcrossed #3 (Sista delen)
Sidantal: 433
SprÄk: Svenska
Originaltitel: Goddess
Genre: Grekisk mytologi, fantasy, kÀrlek, paranormal romance, familj
Övrigt: UtlĂ€st 4 September 2014. Tog 5 dagar att lĂ€sa och Ă€r sista delen i serien Starcrossed.
Kan innehÄlla spoilers för er som inte lÀst de tvÄ böckerna innan!

Den andra boken slutar med att Helena blir tillfÄngatagen av guden Ares.. dÀr han torterar Helena och försöker fÄ hennes tvÄ Àlskare att komma för att rÀdda henne. Men han har sÄklart en baktanke om vad som kommer att hÀnda nÀr Àlskarna kommer! Hans plan Àr att fÄ Helena, Lucas och Orion att bli blodsbröder .. vilket betyder att de fyra Àtterna kommer att förenas och alla de stora gudarna kommer att befrias frÄn Olympen för att Ànnu en gÄng kriga mot sina döttrar och söner (Àttlingarna alltsÄ!) som i det Trojanska kriget.

Helenas tidigare misstag (fast allt Ă€r inte hennes fel) gör att hon försöker stoppa alla gudar innan ett hemskt krig bryter ut och försöker trotsa ödet som stĂ„r skrivet i stjĂ€rnorna, men för det mĂ„ste hon vĂ€cka en oerhörd kraft inom sig. Det sĂ€gs Ă€ven att den mytomspunna Tyrannen – som Ă€r mĂ€ktigare Ă€n alla gudar tillsammans – kan finnas ibland Helenas nĂ€rmaste och hon vet inte lĂ€ngre vem man kan lita pĂ„. Även en av Helenas vĂ€nner sviker henne, och en annan vĂ€n lite ocksĂ„. NĂ€r den sista striden nĂ€rmar sig avslöjas hemligheter och Helena tvingas att fatta ett beslut.

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇