Bokrecension: Muslimska Brödraskapet. Islamismen i Sverige.

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Jag ska säga med en gång att den här boken jag just har läst inte på något sätt är politiskt korrekt. Det svenska samhället är mycket noga med att vara human, pk och att gå i åsiktskorridoren. Det gör inte denna bok.  

Johan Westerholm har skrivit en mycket välskriven och inträngande bok om det Muslimska Brödraskapets frammarsch i Sverige. Han går igenom historien bakom MB:s start, han visar på den islamistiska organisationens tillväxt, dess grundläggande avsikter och uppfattningar. Sedan ger Westerholm en tydlig och levande bild av MB:s utbredning i det svenska samhället. De finns på alla nivåer och inom de flesta områden i det svenska samhället och är starkt lierade med etablerade politiska partier, fråmst då socialdemokraterna.  Det är skrämmande läsning som Johan Westerholm bjuder på. Skrämmande så till vida att det är helt uppenbart att MB har nästlat sig in i vårt samhälle – och att politikerna inte gör något åt det! Det i sin tur beror på att MB som sagt är starkt lierade med några politiska partier. Det behövs därför sådana här böcker som inte räds att gå utanför åsiktskorridoren, att säga sådant som inte är politiskt korrekt. Boken är inte bara en ögonöppnare utan även en en röst som ropar i motvind. 

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇