Bokrecension: Kapitulera omedelbart eller dö.

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Den här boken passar inte alla. Och det förstår jag. Boken är speciell och det gäller nog att ta den med en nypa salt. För boken handlar i stort sett om ingenting. Dock är det många människor i boken vilket gjorde det hela lite förvirrande.
Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den här boken. Jag ville verkligen att den skulle ta slut. Jag läste slarvigt och snabbt bara för att den skulle ta slut.
Men ändå fortsattare jag för det KAN JU FAKTISKT HÄNDA NÅGOT I SLUTET. Men nu kommer jag inte ens ihåg slutet! Hmm. Den var nog inte så bra trots allt.
Den här är ju också ingen bok jag vantligvis inte brukar läsa. Det var inget fantasy, vampyrer, kärlek (utom kompiskärlek) med i boken och jag kommer förmodligen inte läsa något med utav Sanne. Tyvärr. Men den här boken passar inte alla, speciellt inte mig.
Dock så tyckte jag om karaktärerna. Det är därför den här boken får en 5:a i betyg. För sina karaktärer. Jag gillade starkt alla människor i boken, (kommer knappt ihåg några menmen) minns bara att jag tyckte om dom! Speciellt huvudkaraktären Mary. Hon hade personligthet och var lite annorlunda karaktär gemfört med andra böcker. Dock kanske hon lyssnade lite för mycket på Lonley. Som om hon var tvungen att få bekräftelse.

Men du ska absolut läsa den om du gillar London drömmar, låtsats pappor, dikter och mängder med engelska ord.
Titel: Kapitulera omedelbart eller dö
Författare: Sanne Näsling
Antal sidor:
Betyg: 5/10
Serie: –

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇