Bokrecension: Audrey

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Den hĂ€r boken Ă€r nog av de bĂ€sta ungdomsböckerna jag har lĂ€st under mitt 16-Ă„riga liv. Audrey dumpar sin kille Evan som skriver en lĂ„t om henne. Ingen visste att den lĂ„ten skulle klĂ€ttra upp och bli en av USA:s mest kĂ€nda lĂ„t och att Audrey ocksĂ„ skulle bli kĂ€nd. Snart Ă€r det fotografer utanför hennes hus och hon fĂ„r sitta sjĂ€lv i skolan och plugga. Livet Ă€r uppochner för Audrey bara för en liten lĂ„t.

Jag Àlskar storyn och karaktÀrerna. Jag Àlskar ocksÄ Audrey och James. Jag Àlskar nog hela boken tror jag.
En sak som jag tar med mig Àr hur Audrey behandlade sin katt. FÄnigt jag vet. Men nÀr jag lÀste boken kÀndes det som om hennes katt var en person. Det var annorlunda men ocksÄ lite hÀftigt.

PÄ baksidan tycker jag att det borde stÄ, lÀs den inte om du Àr trött och skrattar Ät vad som helst. Det slutade för mig med ett allvarligt skrattanfall. Jag tror faktiskt att det beror pÄ boken. För humor hade den nog allt. I skolan satt jag ocksÄ och fnissade lite.

Jag Ă€r förĂ€lskad i James. Även om det vart pang pĂ„, typ James pratade EN gĂ„ng med Audrey och sĂ„ var hon kĂ€r och blabla.
Jag tycker att folk borde lÀsa den hÀr för att fÄ en insyn hur det Àr att vara kÀnd. Det Àr nog alltid sÄ lÀtt. I Audreys fall sÄ vill hon inte ens vara kÀnd. Jag tycker nÀstan lite synd om kÀndisarna nu haha. Eller inte.

Som sakt sÄ Àr det hÀr en bok som har klÀttrat upp pÄ min topp 10 lista. Den Àr rolig, spÀnnande, annorlunda och jag hoppas den hÀnger kvar i mÄnga Är!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇