Bokrecension: A year without Autumn

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

TolvÄriga Jenni och Autumn Àr bÀstisar nu och för alltid, sÀger de.
    En dag nĂ€r Jenni Ă€r pĂ„ vĂ€g för att hĂ€lsa pĂ„ Autumn nĂ€r de Ă€r pĂ„ ett slags semester hĂ€nder nĂ„got vĂ€ldigt mĂ€rkligt – hon flyttas ett Ă„r fram i tiden.
    I framtiden ligger Autumn’s lillebror Mikey i koma och har gjort det i ett Ă„r, sedan han var med om en olycka. Hela Autumn’s familj Ă€r förkrossad, och det Ă€r Ă€ven Jenni’s.
    GĂ„r det att Ă€ndra pĂ„ framtiden, göra nĂ„got Ă„t det som hĂ€nt? GĂ„r det över huvud taget att komma tillbaka till sitt rĂ€tta Ă„r? Vad var det som gjorde sĂ„ att Jenni förflyttades ett Ă„r fram i tiden? Och, viktigast av allt: kommer det nĂ„gonsin bli sig likt mellan Autumn och Jenni igen?
____________________________________________________________________________

Den hÀr boken Àr spÀnnande, speciell och finurlig. Den kÀnns genomtÀnkt frÄn början till slut, och spÀnningen hÄlls uppe frÄn första sidan. KaraktÀrerna Àr intressanta och man fÄr veta mer om dem ju mer man lÀser.

IdĂ©n med att Jenni Ă„ker framĂ„t i tiden Ă€r verkligen bra, och hon reagerar som jag skulle ha reagerat ungefĂ€r – hon tar det alltsĂ„ inte med överdrivet lugn eller nĂ„got Ă„t det hĂ„llet. SĂ€ttet hon Ă„ker framĂ„t i tiden pĂ„ Ă€r ocksĂ„ himla bra!

SprÄket i boken Àr lÀttlÀst och jag lÀste boken pÄ en dag trots att jag inte lÀser sÀrskilt snabbt pÄ engelska. Handlingen Àr lÀtt att hÀnga med i men den Àr inte fÄnig eller nÄgot utan vÀldigt tÀnkvÀrd.

Sedan mĂ„ste jag fĂ„ sĂ€ga att framsidan Ă€r vĂ€ldigt snygg, och designen i boken likasĂ„ 🙂 Och namnet pĂ„ boken Ă€r verkligen fyndigt!

Detta Àr en vÀldigt bra och tÀnkvÀrd bok som jag rekommenderar, jag kan inte komma pÄ nÄgot jag tyckte var dÄligt pÄ nÄgot sÀtt. Den fÄr en 7:a i betyg!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇