Blodsmagi av Tessa Gratton

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Blodsmagi
Författare: Tessa Gratton:

Förlag: B Wahlströms
Vid pennan:

Sillas förÀldrar Àr döda. Hon var den som upptÀckte deras kroppar efter att pappan dödat mamman och sedan sig sjÀlv. För Silla Àr livet inte lÀngre det samma. Strax efter förÀldrarnas död fÄr hon en bok pÄ posten. En bok om besvÀrjelser och magiska ritualer. En bok som hennes pappa hade skrivit. Nu vÀnds Sillas vÀrld Àn en gÄng upp och ner. Samtidigt flyttar Nick in i grannhuset och de dras till varandra, av flera orsaker.

Det hÀr Àr en spÀnnande bok om magi, skrÀck och romantik. I centrum finns blodet. Det livsnödvÀndiga men samtidigt farliga. Silla och Nick utforskar magi tillsammans och fÄr fram mer information om det förflutna Àn vad de först trodde fanns. Snart inser det att det inte bara handlar om att göra nÄgra skyddsbesvÀrjelser, utan nÄgon Àr ute efter dem.

Boken Àr mycket vÀl skriven. SprÄket Àr tÀtt och intensivt. Med smÄ medel suger författaren tag i en och det Àr svÄrt att lÀgga sig ifrÄn boken. Det hÀr Àr verkligen en bok för mig. Den Àr spÀnnande, romantiskt och full av magi. Och man vet inte hur det ska gÄ eller om de kommer att klara sig. VÀldigt bra.

Det Àr inte ofta man fÄr tag i en sÄdan bok dÀr man Àlskar varje ord och man verkligen lever sig in i historien. Det enda negativa med boken Àr att slutet Àr lite abrupt. Man undrar om det kommer en fortsÀttning eller om det verkligen Àr slut dÀr.

ÄndĂ„ fĂ„r den hĂ€r boken tio kakor av tio möjliga för det hĂ€r Ă€r en utsökt bok. Gillar du magi och spĂ€nnig ska du lĂ€sa den hĂ€r.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇