Bokrecension: Bara inte du av Katarina von Bredow

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

 Jag har läst boken ”Bara inte du” som är skriven av Katarina von Bredow.

Boken handlar om Emma som precis har fyllt 20 år och skaffat sig en egen lägenhet och ett jobb. Vuxenlivet bjuder på både med- och motgångar och Emma måste klara sig på egen hand nu.

Eftersom att hennes föräldrar är skilda sen en tid tillbaka så gör detta inte saken lättare. Men när bästa kompisens kille ringer på dörren en dag så förändras allt.

Emma inser att hon håller på att bli ohjälpligt förälskad och att det är totalförbjudet att bli det, vem som helst i hela världen bara inte du. Det som från början var en vänskap utvecklas till något alldeles oemotståndligt. Emma försöker kämpa emot, men det går inte.

En dag när Emmas bror ber henne om att få låna lite pengar så blir hon misstänksam.. han svarar inte i telefonen och varken mamma eller pappa har sett till honom på flera dagar. Oron växer i henne och inte blir det bättre av att Emmas killkompis Markus börjar syssla med saker som visar sig bli farligt för dom båda.

Boken är bra tycker jag. En blandning mellan kärlek och spänning.

Den är bra skriven, nästan så att man kan leva sig in i allt och känna känslorna som beskrivs. Man förstår hur det är att vilja ha någon, mer än något annat i hela världen. Det kan dock vara lite svårt att få ett samband mellan allt först, men som i dom flesta fall så klarnar allt i slutet. Jag rekommenderar den här boken!

Inlägg senast uppdaterat: 3 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇