LĂ€sordning: KĂ€rlek i Sunnanby av Anna Lönnqvist – Bokserie

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

LÀs Anna Lönnqvist bokserie KÀrlek i Sunnanby i rÀtt ordning.

Sommaren med Ava

Det sista Ava vill nÀr hon kommer hem efter en tid utomlands Àr att Äka upp till lilla Sunnanby, i de djupaste skogarna i norr. Den pittoreska byn dÀr hon tillbringade sina barndomssomrar flÀckas nu av minnen som hon helst vill undvika. Men ödet vill annorlunda, och utan att hon sjÀlv riktigt förstÄr hur det gÄr till sÄ jobbar hon snart pÄ det som förut var hennes mormors gamla café.

Axel Àr Sunnanbys mest attraktiva singel, men det enda i livet som betyder nÄgot för honom Àr dottern Ellen. Efter att ha blivit djupt sviken flera gÄnger har Axel ingen önskan om att inleda nÄgon ny relation.

Cornelia Àger numera Café Sunnanby, men har inte satt sin fot dÀr sedan en fruktansvÀrd hÀndelse som hela Sunnanby fortfarande skvallrar om. NÀr caféet hotas av nedlÀggning tvingas hon dock dit, och det blir upptakten till en sommar som varken hon, Ava eller Axel nÄgonsin kommer att glömma.

Minns oss som nu

Dagen före julafton anlÀnder floristen Thea till ett frostigt Sunnanby frÄn somriga Nya Zeeland. Hon har tvÄ veckor pÄ sig att ta hand om dödsboet som hennes mammas moster lÀmnade efter sig, sen ska hon Äka tillbaka för att fortsÀtta driva sin Àlskade blomsterbutik. Den som har blivit hennes allt sen Thea flydde frÄn Sverige drygt tre Är tidigare, fast besluten att aldrig ÄtervÀnda.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!