LÀsordning: Fayes hÀmnd

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Camilla LÀckbergs bokserie Fayes hÀmnd i rÀtt ordning.

  • En bur av guld (Del 1)
  • Vingar av silver (Del 2)

En bur av guld

En bur av guld Àr en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

PÄ ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en Àlskad dotter och en lyxig lÀgenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen frÄn uppvÀxten i FjÀllbacka jagar henne och hon kÀnner sig alltmer som en fÄnge i en gyllene bur. En gÄng var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt.

NÀr han sviker henne raseras hela Fayes vÀrld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först stÄr hon handfallen, men sedan bestÀmmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hÀmnd.

Vingar av silver

Just nÀr Faye trodde allt var över hotas hennes tillvaro igen. Hon har byggt upp ett liv utomlands, exmaken Jack sitter i fÀngelse och hennes företag Revenge skördar stora framgÄngar. Men nÀr Revenge ska lanseras i USA dyker det plötsligt upp ett allvarligt hot mot bolaget och Faye tvingas ÄtervÀnda till Stockholm. Med hjÀlp av en handplockad grupp kvinnor kÀmpar hon för att rÀdda det som Àr hennes och för att rÀdda sig sjÀlv och dem hon Àlskar.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!