I den hĂ€r ordningen lĂ€ser du Åsa Hellbergs serie Sonja

BerĂ€knad lĂ€stid: 5 minuter ⏳

Komplett lĂ€sordning för Åsa Hellbergs serie om Sonja

Böckerna om Sonja Àr en romantisk komediserie som Àr bÄde rolig och underhÄllande. HÀr Àr böckerna om Sonja i rÀtt ordning.

Sonjas sista vilja

Det tillhörde ovanligheterna att en död kvinna lĂ„g utanför entrĂ©n till ÅhlĂ©ns, men Sonja Gustavsson hade aldrig varit en sĂ€rskilt vanlig kvinna. Hon hade inte planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var dĂ€r det skulle ske hade hon inte haft nĂ„got emot det.

DÀremot hade hon planerat allt för sina vÀninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejÀlt av hennes testamente. De fÄr dela pÄ allt alla miljoner och alla spÀnnande investeringar. Men först mÄste de uppfylla vissa villkor Vill de och kan de göra Sonja till viljes?

Sonjas hemlighet

NÀr Sonja dog, Àrvde hennes bÀsta vÀnner Rebecka, Maggan och Susanne hela förmögenheten, inklusive hus och restauranger. De tre vÀnnerna hade inte en aning om att Sonja hade sÄdana tillgÄngar.

Maggan har beslutat sig för att skriva en bok om Sonjas liv. Men nÀr hon inser att det finns fler hemligheter Àn hon kan reda ut sjÀlv, tar hon hjÀlp av en fotograf och en journalist för att göra research.

Kicki och Fredrik, som fÄr uppdraget att hjÀlpa Maggan, har ett förflutet ihop som inte alls underlÀttar deras samarbete, men nÀr de hittar bilder av Sonja tillsammans med Frankrikes president, behöver de lÀgga sina egna problem pÄ hyllan.

Vad Àr det Sonja egentligen har dolt? Och vad har den excentriska familjen Swinton med Sonja att göra?

PÄ Mallorca tvingas Susanne, Rebecka och Maggan fokusera pÄ nÄgot helt annat Àn Sonjas hemlighet, nÀr en av dem hittar en knöl i sitt bröst.

Sonjas andra chans

Åsa Hellberg har sedan 2012 gĂ„tt i tĂ€ten för den svenska feelgoodgenren som kretsar kring livet runt femtio. Hundratusentals lĂ€sare har Ă€lskat böckerna om miljardĂ€rskan Sonja, som efter sin död förĂ€ndrar livet för sina bĂ€stisar. Nu Ă€r Rebecka, Maggan och Susanne – och Sonja – Ă€ntligen tillbaka i en fristĂ„ende roman full av vĂ€rme och livsglĂ€dje.

Sju Ă„r efter Sonjas död – och arvet som bland annat gav hennes bĂ€sta vĂ€nner ett hotell i London, ett fantastiskt hus pĂ„ Mallorca och en restaurang i Paris – tampas Sonjas vĂ€nner med livet. Alla tre behöver en förĂ€ndring, och de vet att det Ă€r dags att uppfylla Sonjas sista önskan: att sprida hennes aska runtom i vĂ€rlden. Under resans gĂ„ng, i brev efter brev frĂ„n Sonja, mĂ„las hennes hemliga och passionerade kĂ€rlekshistoria upp och berör dem djupt.

Samtidigt sker saker pĂ„ vĂ€nnernas hemmaplan som ingen av dem rĂ€knat med, och plötsligt Ă€r deras vĂ€nskap det enda bergfasta och bestĂ„ende. Allt eftersom resan tar dem ut i vĂ€rlden tvingas Rebecka, Maggan och Susanne ta livsavgörande beslut. Och varken slukhĂ„l i Norge, katastrofer pĂ„ Haiti eller spontandans i Madrid kan stoppa dem frĂ„n att ge Sonja – och sig sjĂ€lva – en andra chans.

Sonjas och Rebecka – Del 4

Kortromanen “Sonja och Rebecka” Ă€r en fartfylld feelgoodberĂ€ttelse som prĂ€glas av bĂ„de skratt, sorg och stark vĂ€nskap. Vi trĂ€ffar Sonja, tillsammans med Rebecka, Maggan och Susanne, 6 Ă„r innan allas liv vĂ€ndes upp och ned. Sonja har bestĂ€mt sig för att göra nĂ„got Ă„t sitt testamente och i den hĂ€r förhistorien till succĂ©romanerna om Sonja fĂ„r vi Ă€ntligen veta hur det gick till. Det hela startade med att Sonja och Rebecka tillbringade en vecka pĂ„ Mallorca.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!