LĂ€sordning: Simona Ahrnstedts serie Slottet Wadenstierna

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

Komplett lÀsordning för Simona Ahrnstedts serie Slottet Wadenstierna

Simona Ahrnstedt slÀppte sin första bok 2010 och har efter det slÀppt flera böcker inom genren romance. Den hÀr trilogin handlar alla tre om slottet Wadenstierna men under helt olika tidsperioder.

Hennes kÀrleksromaner har blivit vÀldigt populÀra bÄde inom Sverige men Àven utomlands. HÀr Àr böckerna om slottet Wadenstierna i rÀtt ordning.

Överenskommelser (Del 1)

Det Àr i december 1880 pÄ Operan de möts för första gÄngen. Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hÄrt hÄllet konventionellt borgarliv. Den karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste mÀn som aldrig har levt sitt liv efter nÄgon regelbok.

Efter den kvÀllen tycks de stÀndigt korsa varandras vÀgar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frisprÄkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte lÀnge förrÀn Beatrice och Seth inser att de Àr involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.

Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices nÀrhet har avtalat. planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth.

Betvingade (Del 2)

I en tid dÀr inget Àr sÀkert och en kvinnas heder hÀnger pÄ hennes oskuld gÄr stormannadottern Illiana Henriksdotter till en skogstjÀrn för att bada dÄ hon blir överfallen och bortförd. Markus JÀrv, ökÀnd riddare och kungens nÀrmaste man, vÀntar pÄ en utsedd kvinna som ska göra honom sÀllskap för natten nÀr hans unge soldat kommer med helt fel person.

Inte bara Àr kvinnan framför honom mager och blek han mÀrker ocksÄ snabbt att hon kommer frÄn en fin familj. Han bestÀmmer sig för att rida tillbaka med henne men under fÀrden stöter de pÄ Illianas bröder och en olyckshÀndelse gör att en av bröderna dör. FrÄn och med den stunden kommer maktspel, intriger och kunglig diplomati att för alltid bestÀmma över Illianas och Markus liv.

Möt en svensk medeltid som du aldrig mött den förut. Mot bakgrund av den mytomspunne kung Magnus Eriksson och hans drottning Blanche och den heliga Birgitta utspelar sig en passionerad kÀrlekshistoria fylld av riddare, tornerspel, slott och herresÀten.

De skandalösa (Del 3)

Avslutande delen i trilogin om slottet Wadenstierna. En man kÀnd för sitt depraverade liv. Greve Gabriel Gripklo har inga skrupler vare sig det gÀller sex, kvinnor eller nöjen och hans rykte Àr dÀrefter. En kvinna som förlorat allt. Magdalena SwÀrd Àr en bedragen ungmö som av ekonomiska skÀl tackar ja till en anstÀllning som sÀllskapsdam.

Ett hemligt avtal under nÄgra sommarveckor ska Magdalena följa med en ung bortskÀmd friherrinna till det mytomspunna slottet Wadenstierna. Hennes uppgift Àr att sÀkra en förlovning mellan flickan och greve Gripklo.

Men ett nattligt möte fÄr oanade konsekvenser och snart finner Magdalena och Gabriel sig indragna i en passionerad, förbjuden och alltmer skandalös romans. De skandalösa Àr en sensuellt berÀttad kÀrlekshistoria som utspelas mitt bland överdÄdet i stormaktstidens och barockens Sverige.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!