LĂ€sordning: Selma Falck

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Anne Holts bokserie Selma Falck i rÀtt ordning.

  • En grav för tvĂ„ (Del 1)

En grav för tvÄ

Selma Falck har förlorat allt. Sitt yrke, sin familj och sitt hem. Efter en karriÀr som elitidrottare och senare kÀndisadvokat bor hon nu i en sjabbig lÀgenhet med en katt som enda sÀllskap. Ingen vet var hon befinner sig.

DĂ„ ringer det pĂ„ dörren. Den förmögne och mĂ€ktige Jan Morell har ett uppdrag Ă„t henne. Han Ă€r mannen som tvingat henne att lĂ€mna allt hon Ă€ger, men som nu Ă€r beredd att ge henne en chans att fĂ„ livet Ă„ter. Hans dotter – Norges frĂ€msta kvinnliga skidĂ„kare – har avslöjats i en dopingkontroll och Selma stĂ€lls inför en till synes omöjlig uppgift: bevisa dotterns oskuld före den slutgiltiga OS-uttagningen.

Kort dÀrefter hittas en manlig elitskidÄkare död. OcksÄ han med det förbjudna preparatet i kroppen. Katastrofen för det norska skidlandslaget Àr total.

Tiden löper snabbt ut för Selma. Och fler mÀnniskor riskerar att dö.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!

Latest posts by Nabil (see all)