LÀsordning: Höstserien av Lars WilderÀng

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Höstseriens böcker i rÀtt ordning

Höstsol

Det Àr tidig september och i Stockholms skÀrgÄrd pÄgÄr Ànnu en ubÄtsjakt, men den hÀr gÄngen lyckas en privatperson fÄnga nÄgot pÄ bild, nÄgot som sÀtter stor press pÄ det redan skakiga vÀrldslÀget.

PÄ Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden Àr allt annat Àn det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptÀckt som kommer att fÄ ödesdigra konsekvenser.

PÄ hemmaplan försöker Johanna lÀgga all sin energi pÄ sitt repövande kompani istÀllet för pÄ sitt havererade förhÄllande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandlÀggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svÄrhanterade utrikesministern. Snart börjar det gÄ upp för dem alla att den trygga verklighet de sÄ lÀnge tagit för given sakta men sÀkert Àr pÄ vÀg att förÀndras.

Ingenting Ă€r som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett sĂ€kerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem hĂ„ller egentligen i trĂ„darna nĂ€r utvecklingen i vĂ€rlden tar en fasansfull vĂ€ndning?

Höstsol Àr den första delen i en rafflande sÀkerhetspolitisk thrillerserie i tvÄ delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nÀra vÄr egen tid, och som tar avstamp i dagens sÀkerhetspolitiska lÀge.

Höstregn

Höstregn tar vid precis dÀr Höstsol slutade, i ett svÄrt sargat och desperat Sverige.

Större delen av Europa Àr strömlöst och utan fungerande kommunikationer. Ledningsplatser Àr utslagna och timmarna gÄr utan motreaktioner samtidigt som motstÄndarens trupper korsar grÀnserna.

Tiden Àr knapp och hundratusentals liv stÄr pÄ spel. Livvakten Christian Vindelby hamnar mitt i försöken att upprÀtta en ny ledning av landet, Johanna Àr fast i en desperat stridsvagnsduell och Jonas Àr strandad i kaoset söder om Uppsala tillsammans med barnen, samtidigt som ett enormt ansvar lÀggs pÄ hans axlar.

I försvarsledningscentret i Moskva har Misjas kamp för överlevnad bara börjat och i USA arbetar dolda krafter för att eskalera situationen ytterligare.

NÀr gamla ledare faller kan man inte lÀngre kontrollera vilka som tar deras plats. En desperat plan formas, men frÄgan Àr om alla Àr beredda att betala priset?

Höstregn Àr den dramatiska och rafflande upplösningen i Lars WilderÀngs bÀstsÀljande boksvit som inleddes med romanen Höstsol.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!