LĂ€sordning: Familjen vid Chesapeake Bay

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Nora Roberts bokserie Familjen vid Chesapeake Bay i rÀtt ordning.

PÄ öppet hav (Del 1)

Anna Spinelli kÀnner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus nÀr hon ser det för första gÄngen. Och hon kÀnner sig Àn mer dragen till den Àldste av de tre adopterade bröderna, den Àventyrslystne racerföraren Cam, som ÄtervÀnt hem efter faderns död i en bilolycka.

Men socialarbetaren Anna mÄste lÀgga band pÄ sina kÀnslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begÀrt att fÄ vÄrdnaden om tioÄrige Seth, deras fars siste skyddsling, och det Àr Annas jobb att bedöma om de Àr mogna för uppgiften.

Cameron Quinn hade precis som sina bröder en tuff uppvÀxt, innan Raymond och Stella Quinn adopterade honom. Motvilligt har han nu lÀmnat sitt jetset-liv i Europa för att uppfylla sin adoptivfars sista önskan, att ge samma trygghet till den tilltufsade Seth. Cam mÄste lÀra sig hur man tar hand om en tioÄrig pojke, och han mÄste lÀra sig att samarbeta med sina bÄda bröder.

Samtidigt bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av rykten. Illvilliga tungor försöker svĂ€rta ner Raymond Quinns minne. Och inte blir det lĂ€ttare nĂ€r den bestĂ€mda och livfulla Anna Spinelli kliver in pĂ„ gĂ„rden – och rakt in i Camerons hjĂ€rta.

Under fallande stjÀrnor (Del 2)

Ethan Quinn har alltid dragits till havet, och efter adoptivfadern Rays död lÀgger han all sin tid pÄ familjens bÄtbyggarverksamhet. Men svÄrare utmaningar stÄr för dörren. TioÄrige Seth behöver sina tre storebröder. Och sÄ finns Grace, kvinnan som Ethan aldrig vÄgat erkÀnna att han Àlskar. För att bli lycklig mÄste Ethan försonas med sitt förflutna.

En trygg hamn (Del 3)

Phillip Quinn har satsat allt pÄ karriÀren och lÀmnat uppvÀxten pÄ gatan bakom sig för gott. Men en blick pÄ yngsta adoptivbrodern Seth rÀcker för att han ska bli pÄmind om den pojke han en gÄng var. NÀr forskaren Sybill Griffin dyker upp i staden blir Phillip omedelbart fascinerad. Men Sybill bÀr pÄ en hemlighet som hotar det liv som bröderna Quinn har byggt upp för sig sjÀlva och för Seth.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!