LÀsordning: Flickorna och mörkret

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Camilla Grebe skriver hÀr en spÀnningsromanserie som Àr bÄde överraskande och spÀnnande. Den första boken har sÄlts i över 20 lÀnder och Àven sÄlts till ett amerikanskt tv-bolag.

Camilla Grebes bokserie Flickorna och mörkret i rÀtt ordning:

Älskaren frĂ„n huvudkontoret

Emma har en Àlskare. En Àlskare som Àr allt hon har drömt om och lite till.

Det finns egentligen bara ett problem – han rĂ„kar vara vd pĂ„ klĂ€djĂ€tten dĂ€r hon Ă€r anstĂ€lld: en opraktisk, men samtidigt oemotstĂ„ndligt kittlande omstĂ€ndighet som vĂ€l egentligen inte utgör ett hinder för en relation.

Eller?

PĂ„ deras förlovningsmiddag försvinner han spĂ„rlöst – lika ovĂ€ntat som han dök upp. Och inte lĂ„ngt efter det hittas en ung kvinna bestialiskt mördad och lemlĂ€stad i hans bostad i en fashionabel förort till Stockholm.

Peter Lindgren, resignerad men rutinerad kriminalpolis, fÄr hjÀlp av beteendevetaren Hanne Lagerlind i utredningen av mordet, som bÀr tydliga likheter med ett tio Är gammalt, olöst brott. Tillsammans söker de efter svaren som kan förklara det fruktansvÀrda brottet; en undersökning som strÀcker sig frÄn ett köldslaget Stockholm och mÄnga Är tillbaka i tiden och som ocksÄ fÄr dem att trevande Äteruppta den relation de en gÄng hade.

Vem Àr den mördade kvinnan? Har brottet en koppling till det snarlika mordet ett decennium tidigare? Varför försvann Àlskaren frÄn huvudkontoret och varför verkar kÀrleken alltid vilja nÄgot annat med oss Àn vi vill med den?

Husdjuret

En roman om ett fruktansvÀrt brott, om de mÀnniskor som begick det och de som löser det.

Malin Àr den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat.

Hanne Àr profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid.

Jake Àr pojken som bÀr pÄ en onÀmnbar hemlighet.

Alla förs de samman av ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i den sörmlÀndska byn Ormberg under nÄgra kalla vinterveckor.

Jakten pÄ mördaren blir inte bara farlig, den förÀndrar ocksÄ i grunden deras existens. Sanningen har, som sÄ ofta, ett högt pris.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!