Läsordning: After series

Här hittar du rätt läsordning på böckerna i bokserien After av Anna Todd.

After series läsordning:

After. När vi möttes (Del 1)

Tessa är en bra tjej med en snygg, pålitlig pojkvän hemma. Hon har mål och ambitioner samt en
överbeskyddande mamma som är väldigt mån om hennes bästa.

Då möter hon Hardin. Han har rufsigt hår och tatueringar, är piercad och pratar med en kaxig brittisk dialekt. Hardin är väldigt annorlunda mot vad hon är van vid. Och han är otroligt snygg.

After. När vi tvekade (Del 2)

Efter en kaotisk början på Tessas och Hardins förhållande verkade saker och ting börja falla på plats. Sedan kom den förkrossande sanningen fram. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvängningar plågade henne, men hon trodde ändå att han älskade henne. Så som hon älskar honom. Är Hardin verkligen den djupa och missförstådda kille som Tessa föll så hårt för? Eller var allt bara ett spel?

Se även  Läsordning: Selma Falck

Tessa önskar att hon kunde lämna honom för gott. Men när hon tänker på deras passion, de stunder när de bara har varandra, är det inte så enkelt. Hardin vet att han begått sitt livs största misstag, han är på väg att förlora allt. Han kan inte ge upp Tessa så lätt. Men kan han förändras? Kommer han att kunna förändras för kärleken?

När vi tvekade är andra delen i Anna Todds framgångsrika serie After.

After. När vi föll (Del 3)

När Tessas pappa kommer tillbaka efter tio år, från ingenstans, förändras allt. Inget är längre som hon trodde att det var. Inte hennes familj, inte hennes vänner. Den ende som hon borde kunna lita på är Hardin.

Se även  Läsordning: Vilhelm Mobergs serie Utvandrarna

Men när han får reda på hennes plan att flytta till Seattle faller de handlöst ner i en ond cirkel av svartsjuka, ilska och ultimatum.

Tessa vet att Hardin älskar henne och att han skulle göra allt för att skydda henne, men det är skillnad på att älska någon och att kunna ha dem i sitt liv. Tessa har aldrig känt så mycket för någon, men är det värt allt drama? Och om hon följer sitt hjärta, kommer det att innebära slutet mellan dem.

After. För evigt (Del 4)

Tessa och Hardin har trots alla motgångar fått det att funka mellan dem. Men kommer deras förhållande ändå att krascha till slut?

De har inte haft det lätt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kärlek och förhållande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och när Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrån varandra. När allt kommer omkring kanske de är mer lika än vad de någonsin trott.

Se även  Läsordning: Böckerna om Familjearvet av Torill Thorup

Tessa är inte lika oskyldig som när de först träffades. Hon känner Hardin bättre än någon annan och han behöver henne mer än någonsin. Men ju mer hon lär känna honom och får veta om honom desto mörkare framstår han. Orkar hon kämpa för honom och deras kärlek en gång till?

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇