LĂ€sordning: After series

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

HÀr hittar du rÀtt lÀsordning pÄ böckerna i bokserien After av Anna Todd.

After series lÀsordning:

After. NÀr vi möttes (Del 1)

Tessa Àr en bra tjej med en snygg, pÄlitlig pojkvÀn hemma. Hon har mÄl och ambitioner samt en
överbeskyddande mamma som Àr vÀldigt mÄn om hennes bÀsta.

DÄ möter hon Hardin. Han har rufsigt hÄr och tatueringar, Àr piercad och pratar med en kaxig brittisk dialekt. Hardin Àr vÀldigt annorlunda mot vad hon Àr van vid. Och han Àr otroligt snygg.

After. NĂ€r vi tvekade (Del 2)

Efter en kaotisk början pĂ„ Tessas och Hardins förhĂ„llande verkade saker och ting börja falla pĂ„ plats. Sedan kom den förkrossande sanningen fram. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvĂ€ngningar plĂ„gade henne, men hon trodde Ă€ndĂ„ att han Ă€lskade henne. SĂ„ som hon Ă€lskar honom. Är Hardin verkligen den djupa och missförstĂ„dda kille som Tessa föll sĂ„ hĂ„rt för? Eller var allt bara ett spel?

Tessa önskar att hon kunde lÀmna honom för gott. Men nÀr hon tÀnker pÄ deras passion, de stunder nÀr de bara har varandra, Àr det inte sÄ enkelt. Hardin vet att han begÄtt sitt livs största misstag, han Àr pÄ vÀg att förlora allt. Han kan inte ge upp Tessa sÄ lÀtt. Men kan han förÀndras? Kommer han att kunna förÀndras för kÀrleken?

NÀr vi tvekade Àr andra delen i Anna Todds framgÄngsrika serie After.

After. NÀr vi föll (Del 3)

NÀr Tessas pappa kommer tillbaka efter tio Är, frÄn ingenstans, förÀndras allt. Inget Àr lÀngre som hon trodde att det var. Inte hennes familj, inte hennes vÀnner. Den ende som hon borde kunna lita pÄ Àr Hardin.

Men nÀr han fÄr reda pÄ hennes plan att flytta till Seattle faller de handlöst ner i en ond cirkel av svartsjuka, ilska och ultimatum.

Tessa vet att Hardin Àlskar henne och att han skulle göra allt för att skydda henne, men det Àr skillnad pÄ att Àlska nÄgon och att kunna ha dem i sitt liv. Tessa har aldrig kÀnt sÄ mycket för nÄgon, men Àr det vÀrt allt drama? Och om hon följer sitt hjÀrta, kommer det att innebÀra slutet mellan dem.

After. För evigt (Del 4)

Tessa och Hardin har trots alla motgÄngar fÄtt det att funka mellan dem. Men kommer deras förhÄllande ÀndÄ att krascha till slut?

De har inte haft det lÀtt. Men allt som har drabbat dem har gjort deras kÀrlek och förhÄllande starkare och starkare. Ytterligare hemligheter kring Hardin leder till att hans fasad börjar spricka. Och nÀr Tessa upplever en förlust tycks de glida ifrÄn varandra. NÀr allt kommer omkring kanske de Àr mer lika Àn vad de nÄgonsin trott.

Tessa Àr inte lika oskyldig som nÀr de först trÀffades. Hon kÀnner Hardin bÀttre Àn nÄgon annan och han behöver henne mer Àn nÄgonsin. Men ju mer hon lÀr kÀnna honom och fÄr veta om honom desto mörkare framstÄr han. Orkar hon kÀmpa för honom och deras kÀrlek en gÄng till?

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!