Föda utan rädsla som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Att föda utan rädsla helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Föda utan rädsla av Susanna Heli

Allt fler kvinnor upplever en stark rädsla inför sin förlossning. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn. Susanna Heli har arbetat med att ge födande kvinnor kraft och stöd under hundratals förlossningar.

Här har hon valt ut sina fyra mest effektiva verktyg som hjälper dig att undvika stress och rädsla. Med andning, avspänning, rösten och tankens kraft leds du bort från rädsla och mot trygghet och kraft. Verktygen är enkla och kan användas under födandets alla skeden.

De gör förlossningen till en stärkande och positiv upplevelse både för den födande kvinnan och för hennes partner. Föda utan rädsla passar dig oavsett om du är förstföderska eller omföderska, om du väljer att ha bedövning eller föda helt utan smärtlindring, om du är mycket rädd eller bara vill vara förberedd.

Kvinnor som läst boken inför sin förlossning: ”Jag känner mig styrkt och lugn av bokens budskap och ser fram emot att föda mitt barn.” ”Verktygen var så användbara och det var inte massor att komma ihåg eller tänka på. Och de var ännu mer användbara allt eftersom värk-förloppet fortskred.”

Se även  Enhörningen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

”Det var jättehäftigt att känna hur rädslan bara försvann.” ”Instruktionerna till min man var suveräna och de var precis så tydliga och informativa att jag kände mig trygg och så att han förstod vilken skillnad hans hjälp gjorde.”

Lyssnar du på ljudboken Föda utan rädsla av Susanna Heli så säger du ja till att föda utan smärta. Boken hjälper dig fokusera på din kropp och hur du kan få kroppen den att göra som du vill när du väntar barn.

Många kvinnor är rädda och oroliga för en framtida födsel. Metoden i boken hjälper dig att ta kontrollen över förlossningen och istället för oro låta kroppen göra vad den behöver göra. Susanna Heli lär dig att som kvinna ta kontroll och lära sig hantera smärta genom en uppsättning olika verktyg som kan hjälpa dig under din förlossning.

Lyssnar du på boken som ljudbok gratis i Nextorys app så kan du gå igenom övningarna i lugn och ro om och om igen. Du får ingående tips hur du ska förbereda dig och användbara tips som hur du med tankens kraft kan få din kropp att agera på det sätt du vill.

Exempelvis så kan du med rätt andning hantera en sammandragning med ett mentalt lugn. Fokuserar du på tipsen i ljudboken kan din graviditet och din förlossning bli en positiv upplevelse med mindre smärta istället för rädsla. Boken hjälper dig alltså som kvinna förbereda dig tillräckligt och därmed gå lugnt in i ditt nya föräldraskap. Lyssna på Föda utan rädsla som ljudbok.

Föda utan rädsla är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Föda utan rädsla: Introduktion

Att bära på ett liv är en svår börda att axla. Kroppen genomgår stora förändringar, hormonerna rasar och efter nio svåra månader möts man med en av de mest smärtsamma upplevelserna någonsin: förlossningen.

Se även  Vila i frid som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Många kvinnor världen över genomgår denna process. Rädsla inför förlossningen är otroligt vanligt, trots att det idag är säkrare än någonsin förut att föda ett barn.

Som gravid kvinna kan det hela kännas helt överväldigande. Men så behöver det inte vara. Med rätt kunskap och rätt stöd är det fullt möjligt att ha en positiv upplevelse. Det är precis vad ljudboken Föda utan rädsla av Susanna Heli erbjuder.

I denna ljudbok har författaren valt ut fyra av sina mest effektiva verktyg för en smidig förlossning!

Föda utan rädsla: Innehåll

Heli har väglett kvinnor runtom landet genom flera hundra förlossningar. I denna bok presenterar hon fyra verktyg som hon anser är nödvändiga för att undvika stress och rädsla för födande kvinnor.

Verktygen som denna ljudbok redogör för är:

  • Andning
  • Avspänning
  • Rösten
  • Tankarna

Dessa koncept spelar alla en avgörande roll för födande kvinnors upplevelser. Verktygen är dock inte endast till för kvinnan, utan även partnern i hennes liv.

Genom teknikerna som presenteras i boken kan förlossningen utgöra en positiv erfarenhet för alla inblandade.

Boken säger sig passa både kvinnor som föder för första gången, och så kallade omföderskor. Ingen förlossning är den andra lik. Innehållet här reflekterar detta, och inkluderar råd och information för alla möjliga situationer.

Föda utan rädsla bjuder på användbara verktyg både för de som föder med bedövning och smärtlindring, och de som väljer att ha en naturlig förlossning.

Boken har även information för kvinnor som inte nödvändigtvis känner rädsla inför förlossningen, men helt enkelt vill vara så förberedda som absolut möjligt.

Andning är ett av de viktigaste verktygen vid förlossningen, eftersom det reglerar både smärtan och själva födelsen av barnet. Bra andning vid förlossning innebär en stadig rytm, vilket är något som ens partner kan hjälpa en med.

Se även  5 ljudböcker om MC-gäng som är GRATIS i 7 dagar

Föda utan rädsla: Sammanfattning

Föda utan rädsla är en informativ handbok som kan erbjuda extra trygghet till gravida kvinnor som börjar närma sig förlossningen.

Att föda ett barn kan vara en traumatisk upplevelse, men med rätt verktyg kan man ta kontroll över situationen. Det innebär en mer positiv upplevelse och mindre smärta.

Verktygen som ljudboken presenterar är: andning, avspänning, rösten och tankarna. Många läsare har tackat författaren för dessa verktyg, som de menar underlättat avsevärt under förlossningen och hjälpt med värk-förloppet.

Rädslan kan givetvis aldrig försvinna helt – förlossningen är en väldigt fysiskt intensiv process – men lyckas man tygla den blir upplevelsen väldigt annorlunda.

Det rekommenderas att man lyssnar på boken tillsammans med sin partner, eftersom vissa verktyg kräver två personer! I slutändan är det kvinnan som gör det största arbetet, men partnern kan samtidigt utgöra en fantastisk tröst!

Boken går att lyssna på gratis i 7 dagar hos Nextory!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇