Att föda av Gudrun Abascal som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Att föda av Gudrun Abascal som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Att föda av Gudrun Abascal

Att föda: Introduktion

Att föda är skriven av Gudrun Abascal och är en sann bibel för kvinnor som ska föda barn. Många bär på oro och rädsla inför förlossningen och många frågor kan dyka upp längs vägen. Att föda beskriver den kraft som kvinnor bär med sig naturligt och ger råd och stöd inför barnafödandet.

Gudrun Abascal är barnmorska och kan med sin långa erfarenhet ge både mental och fysisk förberedelse inför förlossningen på ett informativt och personligt vis. Boken kom ut första gången för närmare 20 år sedan och har varit en handbok för många kvinnor inför sin förlossning. Nu har boken kommit ut i en ny omarbetad upplaga i samarbete med journalisten Madeleine Svärd Huss.

Att föda är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Se även  Nya testamentet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att föda: Handling

Alla kvinnor har den kraft som behövs för att föda barn, men många blivande föräldrar känner sig ändå osäkra. Hur går det till? Vad innebär det? Hur ska vi våga? Och kanske känns förlossningen både främmande och avlägsen när graviditeten tar all uppmärksamhet?

”Jag vill förmedla mina erfarenheter och tankar kring att föda, framförallt till dig som bär barnet men också till dig som kommer att finnas där i rummet när barnet föds, du är förmodligen pappa, partner eller närstående på annat sätt. Jag hoppas att du som läser ska få kunskap om vad som händer vid födseln, men också att du som ska föda hittar sätt att förbereda dig på och strategier som kan hjälpa dig att få en upplevelse som du känner dig stolt över. Hur förlossningen än blir ska du efteråt kunna säga att ingen kunde ha gjort det bättre”

Gudrun Abascal ger dig som snart ska föda vägledning inför både förlossning och förberedelse inför att bli förälder. Boken är skriven på ett mycket enkelt och rakt sätt med konkreta tips om hur du både mentalt och fysiskt förbereder dig inför din förlossning. Vilka frågor som än kan dyka upp längs vägen, som t.ex. rädslor inför förlossningen, smärta och hur du enklare kan lindra den.

Första upplagan av Att föda har blivit ett standardverk för blivande föräldrar och i den nya uppdaterade boken finns nu ännu fler råd. Boken har en genomgående röd tråd där det handlar om att lyssna till sitt inre och lita på kroppens förmåga till att föda naturligt. Kroppen vet sedan urminnes tider hur den ska göra under en förlossning och de råd som finns att tillgå kan lugna vilken kvinna som helst som känner oro inför sin förlossning, eller som bara vill lära sig mer. 

Se även  Djurens gård som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att föda: Sammanfattning

Att föda barn är en av de största upplevelserna en kvinna kan ha i sitt liv. Boken är även skriven som ett stöd till män som ska vara vid sin älskades sida under förlossningen. Det är en helt fantastisk bok som ger raka och bra råd till kvinnor som går i väntans tider. Att föda är en välskriven och detaljerad handbok som många blivande föräldrar tagit hjälp av sedan den första boken släpptes för 20 år sedan.

Att föda rekommenderas varmt till dig som väntar barn, eller bara önskar lära dig mer om hur kvinnokroppen fungerar och gör sig redo för förlossningen. Vilka frågor du än kan tänkas ha i ditt inre, så är detta boken för dig! Eftersom att Gudrun är barnmorska är hennes erfarenheter av barnafödsel helt fantastiska, eftersom att hon kan berätta utifrån sina egna upplevelser i sitt yrkesliv. 

Se även  Snälla, låt mig gå som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇