Bota flygrädsla snabbt med en ljudbok! [GRATIS]

Är du rädd för att flyga?

Det är du absolut inte ensam om!

I det här inlägget har vi valt att tipsa om en ljudbok som hjälper dig bota din flygrädsla snabbt, möjligen inför en stundande utlandsresa i ditt liv.

Det grymma med ljudboken vi tipsar om i inlägget är att du kan lyssna på den helt gratis hos Nextory förutsatt att du aldrig haft ett konto där förut.

Bota din flygrädsla av Rolf Janson (2019)

Flygrädsla är en av de vanligaste fobierna, man beräknar att var tionde person upplever att de har en rädsla för att flyga. För de som inte upplever flygrädsla kan detta verka som en irrationell rädsla.

Men vårt sinne skapar känslor av rädsla när den tror att vi är i fara. Vårt undermedvetna har som sin främsta uppgift att försöka försvara oss, vilket innebär att om någonting uppfattas som ett hot eller en fara, så vidtar sinnet åtgärder.

Trots att flyg betraktas som ett av de säkraste sätten att resa, har rädslan för att flyga ett fast grepp om delar av populationen. Rent statistiskt är flyg säkrare än att åka bil eller korsa en gata, men för den som är rädd att flyga kan rädslan bli kraftigt störande. Syftet med denna ljudbok är att visa att hypnoterapi kan hjälpa den som lider av flygrädsla.

Att leva med flygrädsla

För den som är rädd att flyga kan flygrädslan vålla stora bekymmer när det gäller semestrar eller arbetsrelaterat flyg. Rädslan kan medföra att personen undviker ett visst yrke där flygresor ingår, eller väljer något annat än en familjesemester utomlands.

Det finns många aspekter på själva flygandet som kan leda till känslor av ångest, dit hör rädslan för att få en panikattack, rädslan för att planet ska störta, instängdhetskänslor (klaustrofobi), känslan av att sakna kontroll m.m. Rädslan kan mycket väl komma fram innan personen befinner sig på planet. Det kan ske redan vid biljettbokningen eller när personen kommer till flygplatsen.

Graden av oro eller rädsla kan variera kraftigt. Den kan vara mild och hanterbar, men kan också ge handlingsförlamande uttryck såsom vägran att gå på planet eller en stark önskan att lämna planet när man kommit ombord.

Tänk dig hur det skulle vara att:

 • Kunna befria dig från din rädsla och oro för att flyga.
 • Eliminera dina negativa tankar när det gäller flygning.
 • Bota din flygrädsla snabbt.
 • Sluta tänka på flygresor som något farligt och skrämmande.
 • Låta bli lugnande medel eller alkohol för att kunna åka med flyg.
 • Glädjas åt att planera en flygresa långt bort.
 • Gå på ett flygplan och känna dig mycket mer avspänd och behaglig till mods.
 • Sluta inbilla dig att insidan av flygplanet är en hotfull plats.
 • Kunna känna att du förlitar dig på säkerheten på flygplanet.
 • Njuta av flygresan istället för att känna panik varje gång det blir turbulens.

Hypnoterapi kan hjälpa den som har flygrädsla

Hypnoterapi tar kontakt med personens undermedvetna. Syftet är att ändra personens tankar och beteenden ifråga om flygandet, för att få det hela till en mer positiv upplevelse.

Att omvärdera den reaktion som det undermedvetna har skapat hjälper personen att bibehålla kontroll över rädslan och får denne att känna mindre oro när känslor av oro eller ångest börjar infinna sig.

Hypnoterapi kan hjälpa dig som lider av flygrädsla. Terapin kan göra dig mer avslappnad, få dig att tänka mer klart – vilket i sin tur kan leda till en känsla av säkerhet och kontroll.

Självhypnosen använder sig av avslappningstekniker och kraftiga suggestioner till ditt undermedvetna för att få fram en positiv förändring.

Om du på ett medvetet plan kunde ha kontroll på din rädsla och fobi när det gäller att flyga, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat göra dig av med detta, eller hur?

Det faktum att du inte har kunnat måste betyda att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske – i ditt undermedvetna.

Ljudbokens innehåll

Denna kraftfulla självhypnos har utarbetats för att hjälpa dig att övervinna flygrädsla så att du kan känna dig mer lugn och få kontroll på dina stressnivåer.

Inspelningen leder dig på ett lugnt och varsamt sätt ner i ett djupt avslappnat tillstånd.

Musiken och Theta-ljudvågorna åstadkommer att du blir hyper-mottaglig för att via guidning lindra din flygrädsla på ett säkert sätt.

Bota din flygrädsla snabbt med den här ljudboken redan idag!

Sammanfattning: Det här är den perfekta boken för dig som vill bota din flygrädsla snabbt på ett nytt och innovativt sätt — med hjälp av en fantastisk ljudbok!


Flygrädsla: våra bästa tips

För att bota en flygrädsla behöver du bara se till dig själv. Du behöver ingen medicin eller dyr terapi för att äntligen gå ombord på det planet och flyga utan panik, du behöver bara veta hur du hanterar paniken du känner. Och det enklaste sättet att ta itu med din flygfobi är att helt enkelt komma ur huvudet.

Din hjärna är källan till all din oro och ångest och när du lär dig hur du slutar uppmärksamma den, kommer du att hitta nyckeln till att kunna flyga bekvämt.

En enkel lösning som jag har upptäckt finns inom två böcker. Båda skrevs av Eckhart Tolle, en andlig lärare som har avslöjat en enkel väg till andlig upplysning. Hans kraftfulla men ändå enkla budskap om att hitta glädjen i att vara förändrar livet för många runt om i världen.

På sidorna i sina böcker beskriver han hemligheten med att lugna ditt sinne och hur du kan ta tillbaka kontrollen över dig själv helt enkelt genom att lära dig att lyssna på vad din hjärna säger.

Genom att vara iakttagaren av rösten i ditt huvud börjar du förstå att den verkliga du inte tar plats i ditt huvud; och att faktiskt personen du hör i ditt huvud kan vara tyst skadlig för din överlevnad.

Detta är definitivt fallet när du försöker flyga, det är nästan givet att paniken som sätter in kommer från din hjärna. De meddelanden som säger till din kropp att få panik och fly är inte baserade på verkligheten, men det finns inget sätt för dig att berätta om framtiden, inget sätt för dig att veta om din resa kommer att bli en säker eller inte; men det finns inte heller något sätt för dig att veta något annat så varför oroa dig för det?

Det kan verka dumt, speciellt om du har hanterat rädslan att flyga ganska länge, men om du kan lära dig att ignorera dina tankar kan du, precis som jag gjorde, upptäcka att din rädsla avtar nästan omedelbart.

Du börjar se att det enda ögonblicket som verkligen betyder något är nu och att det förflutna och framtiden inte har någon kontroll över dig. Denna kraftfulla insikt kom till mig efter att ha läst båda hans böcker och de gör också arbete för dig.

Det kan vara extremt svårt att stanna i nuet, men livet kastas hela tiden på dig och det kan vara en kamp att hålla sig utanför huvudet. Allt som krävs är övning och tron ​​på att det kan göras, vilket det kan. Och om du använder dessa verktyg, särskilt när du ska flyga, kan du lära dig att kontrollera hur ditt sinne och din kropp reagerar i situationer som denna.

Positiva meddelanden är ett mycket bättre sätt att hantera stressiga situationer, men du kanske upptäcker att inga meddelanden alls kan vara mycket mer kraftfulla. Att tysta ditt sinne och känna ditt sanna jag och vara helt i nuet lämnar inget utrymme för rädsla.

Hur du kan överkomma din flygrädsla

Vill du planera det sommarlovet? Är du orolig för långväga resor eftersom du har en fobi för att flyga, även känd som aerfobi? Detta är inte ovanligt eftersom en av 15 vuxna upplever en intensiv rädsla när de flyger.

Du vet redan att en flygrädsla kan yttra sig på olika sätt, du kan få fysiska symtom som kan vara yrsel, skakningar eller svettningar. När en panikattack får fäste kan det vara mycket skrämmande, särskilt om du hyperventilerar eller andas för mycket.

För att börja övervinna en flygrädsla, vilket är en fobi som vanligtvis orsakas av panik och ångest, är det nödvändigt att förstå vad det är som utlöser den. Vad är det du är rädd för?

Låter någon av dessa anledningar bekanta?

 • Kraschar
 • Tiden på planet
 • Att inte ha kontroll
 • Lita inte på piloten
 • Flyger över vatten
 • Att vara i ett begränsat utrymme

Föreställ dig bara att planera semester utan att rädslan för ångesten smyger sig på dig när du funderar på att sätta dig på ett flygplan. Tillåt dig själv att glida och se fram emot att lära dig hur du avslutar panikattacker och gör din ångest till ett minne blott.

Har du någonsin önskat att du kunde ta den där resan som du har väntat på så länge?

Det är värt att notera att flygrädslan kan bero på andra fobier som:

 • Klaustrofobi (rädsla för stängda utrymmen)
 • Akrofobi (rädsla för höjder)
 • Agorafobi (rädsla för att få en panikattack där flykten är svår/omöjlig eller pinsam)

Du kanske inte har förknippat din flygrädsla med panik och ångest tidigare. Grejen med panikattacker är att de är nästan omöjliga att förutse, och när de väl börjar kan de eskalera. Den där nervösa känslan som gör bröstet så hårt att du tror att du har en hjärtattack, eller yrsel, värmevallningar eller andnöd kan alla stoppas för gott.

Som jag sa tidigare är ett viktigt steg mot att övervinna din flygrädsla att ta reda på vad dina triggers är. Det finns sätt att avsluta panikattacker med att behöva ta till svåra långtidsbehandlingar eller medicinering.

Tänk dig bara att aldrig mer behöva vara rädd för att flyga på grund av en panikattack eller ångest.

Vad skulle du föredra att göra när du sitter i avgångsloungen:

Skratta och skämta om din kommande semester

eller

Sitta och oroa dig för möjligheten att få en panikattack mellan toalettbesöken med orolig mage eller för att du känner att du håller på att kräkas?

Panik & ångest är väldigt destruktivt. Nu när du har läst den här artikeln om du är redo för förändring gör något åt ​​det idag. Du behöver inte ta ett piller för att ta mod till dig för att gå ombord på det flyget.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇