Höjdrädd? Bota höjdskräck själv med 2 ljudböcker [GRATIS]

1. Akrofobi – bemästra din höjdrädsla och höjdskräck

Övervinn din rädsla för höjder med hypnoterapi!

Om du skulle stå nära ett fönster högt upp i en skyskrapa, hur skulle du känna det? Skulle dina knän börja skaka? Skulle ditt huvud kännas konstigt? Skulle ditt hjärta slå snabbare? Skulle du känna ett behov av att komma bort från fönstret så snabbt som möjligt? Om du har svarat ja på dessa frågor är det dags att ta itu med problemet. Du har en rädsla för höjder och det är dags för dig att släppa den!

En irrationell rädsla för höjder, även kallad akrofobi, börjar med en rationell tanke. Som människor vet vi instinktivt att det kan vara farligt att befinna sig högt upp. Att ha en rädsla för höjder är således – i rimliga proportioner – en mycket naturlig tanke. Hos vissa personer kan emellertid rädslan bli orimligt stark och utgöra en begränsning i vardagen. Höjder i olika former kan då leda till svindel, ångestkänslor eller panik. Den verkliga rädslan är inte själva höjden, utan rädslan för att falla och hur det skulle kännas om man föll. Den som har uttalad höjdskräck förstår att dessa scenarion är osannolika, om inte omöjliga, men denne kan inte hjälpa att han eller hon agerar och reagerar som om det vore en sanning.

Se även  Bota nedstämdhet naturligt med 2 ljudböcker [GRATIS]

Traditionell behandling för rädsla och fobier innebär att upprepade gånger utsättas för sin rädsla tills att situationen blir avdramatiserad. Lyckligtvis finns det snabbare och effektivare alternativ. Genom att använda kraften i självhypnos och hypnoterapi kan du släppa din rädsla för höjder från ditt eget hem utan att utsätta dig själv för skrämmande situationer om och om igen.

Föreställ dig hur det skulle vara att:

– ha respekt för höjder istället för att vara rädd för dem!
– kunna njuta av den underbara utsikten från den högsta höjden!
– kunna känna dig helt säker och bekväm när befinner dig högt uppe!

Denna professionellt producerade inspelning av självhypnos, som i sig är helt ofarlig, har utformats för att hjälpa dig att släppa din rädsla för höjder för gott. Självhypnosprogrammet inkluderar kreativ visualisering, hypnotiska förslag, metaforer och andra avancerade hypnoterapi-tekniker – allt säkert förpackat i en kombination för att hjälpa och stödja dig i ditt förändringsarbete. Syftet är att du automatiskt vid givna tillfällen ska tänka på något behagligt, snarare än vad du är rädd för.

Se även  Therése Lindgrens ljudböcker GRATIS i 7 dagar

Hypnoterapi är inte en mirakelkur och vi kan inte garantera en omedelbar hjälp för din rädsla för höjder, och detta beror på att alla människor är olika. Du kan komma att märka snabba förändringar, men det kan också ta tid. Genom att lyssna regelbundet till detta självhypnos-program erbjuds du nu att öppna dörren till en ny värld som mycket väl kan förändra och positivt påverka ditt sinne på en mycket djup nivå.

Akrofobi – bemästra din höjdrädsla och höjdskräck är tillgänglig som ljudbok.

2. Älvsommar

Stellas dröm har gått i uppfyllelse hon har fått en familj! Men en dag börjar något oväntat hända Stellas vänner, skorstensbarnen. De modiga och påhittiga skorstensbarnen lever sina liv på hustaken, helt utan rädsla för höjder. Så när Stellas vän Topsy plötsligt drabbas av höjdskräck är det tydligt att något är väldigt fel.

Under några skimrande sommarveckor dras Stella in i ett magiskt äventyr med beskyddande lyktféer, bittra fejder och väl gömda familjehemligheter.

Se även  Tusen strålande solar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

En stämningsfull och spännande högläsningsbok i klassisk sagotradition av Mårten Sandén, med fantastiska illustrationer av Lina Bodén. En bok med stora känslor och oemotståndliga cliffhangers som kommer att älskas av både stora och små läsare.

Och få den mest inbitne tvivlare att tro på älvor…

Älvsommar är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇