Midnatssol som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Midnatssol som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Midnatssol av Stephenie Meyer

När Bella och Edward möttes för första gången inleddes en ikonisk kärlekssaga som har fascinerat miljontals människor över hela världen. Men fram till nu har vi bara fått läsa Bellas sida av historien. I Midnattssol är det Edwards tur.

För första gången får vi lära känna vampyren, på djupet. Han slits mellan sin mänskliga sida och det rovdjur han faktiskt är, och när han möter Bella utmanas han på ett sätt som han aldrig upplevt förut. Stephenie Meyer tar oss tillbaka till staden Forks, men den här gången är berättelsen mörkare, hetare och mycket mer komplex …

Midnattssol är tillgänglig som ljudbok.


Midnattssol: Introduktion

Den är här! #1 bästsäljande författaren Stephenie Meyer gör en triumferande återkomst till Twilight-världen med denna mycket efterlängtade följeslagare: den ikoniska kärlekshistorien om Bella och Edward berättad från vampyrens synvinkel.

Se även  serien Pax som ljudbok GRATIS i 7 dagar

När Edward Cullen och Bella Swan träffades i Twilight föddes en ikonisk kärlekshistoria. Men fram till nu har fansen bara hört Bellas sida av historien. Äntligen kan läsarna uppleva Edwards version i den efterlängtade följeslagarromanen Midnattssol.

Denna oförglömliga berättelse som berättas genom Edwards ögon får en ny och avgjort mörk vändning. Att träffa Bella är både den mest nervösa och spännande händelse han har upplevt under alla sina år som vampyr. När vi lär oss mer fascinerande detaljer om Edwards förflutna och komplexiteten i hans inre tankar, förstår vi varför detta är den avgörande kampen i hans liv. Hur kan han rättfärdiga att följa sitt hjärta om det innebär att leda Bella i fara?

I midnattssol tar Stephenie Meyer oss tillbaka till en värld som har fängslat miljontals läsare och ger oss en episk roman om de djupa nöjena och förödande konsekvenserna av odödlig kärlek.

Midnattssol: Recension & handling

För att vara ärlig så hade jag inga höga förväntningar på den här boken, men jag var fortfarande sugen på att läsa och jag måste erkänna att boken inte gjorde någon besviken. Jag hade också nöjet att hålla en läsning tillsammans med en liten grupp vänner för att dela en rolig läsupplevelse med dem.

Det som imponerade mest på mig i Midnight Sun var hur väl Edwards röst fångas. I vissa böcker, särskilt böcker med flera perspektiv, är det ibland svårt att skilja mellan röster. Men i den här kunde jag direkt säga att det är Edward. Sättet han samtalar på visade det tydligt att han är en äldre person som är instängd i rollen som en 17-årig pojke.

Se även  Mörkrädd? Bota mörkrädsla med 2 ljudböcker! [GRATIS]

Edwards komplexa karaktär illustrerades så väl genom hans inre monolog. Även om det ibland var jobbigt att läsa, kände jag för en gångs skull att jag lärde känna en ärlig Edward. Midnattssol visar oss en helt annan Edward än den vi träffar under Twilight Saga.

I Twilight ser vi en vampyr som har kontroll, den som satte skotten i förhållandet, en mycket stark, självsäker kille. I Midnattssol möter vi den verkliga Edward under lagren av självförtroende och för första gången ser vi den verklige Edward och förstår de inre strider som han möter varje dag under hela sin existens, som gjordes ännu mer utmanande när Bella Swans ankomst till Forks.

Midnattssol: Sammanfattning

För över ett decennium sedan tog Stephenie Meyer världen med storm när hon berättade den ikoniska kärlekshistorien om Edward Cullen och Bella Swan genom Bellas ögon i Twilight Saga. Men det har tagit över ett decennium för fans att lära sig Edwards version av händelserna i denna nysläppta midnattssol. Denna oförglömliga berättelse, nu berättad genom Edwards ögon, får en ny och avgjort mörk vändning.

Se även  Stranden som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Vi lär oss av Bella i Twilight att ja, Edward var en vampyr och en del av honom törstade efter hennes blod, men hur stort, visste hon inte, även om det hon var säker på var hennes ovillkorliga och oåterkalleliga kärlek till honom. I Midnattssol lär vi oss de fascinerande detaljerna i Edwards upplevelse som vampyr från hans första möte med Bella (vilket var nervöst men ändå spännande).

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇