De sju systrarna: se rÀtt lÀsordning

BerĂ€knad lĂ€stid: 5 minuter ⏳

Lucinda Rileys bokserie de sju systrarna i rÀtt ordning.

  • De sju systrarna: Maias bok (Del 1)
  • Stormsystern: Allys bok (Del 2)
  • Skuggsystern: Stars berĂ€ttelse (Del 3)
  • PĂ€rlsystern: Ceces bok (Del 4)
  • MĂ„nsystern: Tiggys bok (Del 5)
  • Solsystern: Electras bok (Del 6)
  • Den saknade systern: Meropes bok (Del 7) (2021)

De sju systrarna: Maias bok

De sju systrarna Àr den första delen i en storslagen serie om familj, kÀrlek och identitet, som baseras pÄ legenden om stjÀrnkonstellationen Plejaderna. Maia D ApliÚse har lÀnge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid GenÚvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt gÄr bort förÀndras allt. NÀr hennes fem systrar kommer hem för att ta farvÀl av fadern fÄr de alla varsin ledtrÄd, en pusselbit som ska hjÀlpa dem att finna sina rötter. Maias ledtrÄd för henne till en förfallen herrgÄrd i Rio de Janeiro, dÀr den Àventyrslystna Izabela Bonifacio levde Ättio Är tidigare.

Stormsystern: Allys bok

Stormsystern Àr den andra delen i en storslagen serie om familj, kÀrlek och identitet, som baseras pÄ legenden om stjÀrnkonstellationen Plejaderna. Den framgÄngsrika seglaren Ally D ApliÚse ÄtervÀnder till sitt barndomshem nÀr hon nÄs av nyheten om sin adoptivfars hastiga bortgÄng. DÀr tilldelas hon och hennes fem systrar varsin ledtrÄd som fadern efterlÀmnat. En pusselbit som ska hjÀlpa dem att finna sina rötter Ally reser till Norge, och dÀr upptÀcker hon en etthundra Är gammal historia om en sÄngerska som inte bara har kopplingar till kompositören Edvard Grieg, utan ocksÄ till henne sjÀlv. Ju mer Ally lÀr sig om Anna, desto mer förstÄr hon om sitt förflutna.

Skuggsystern: Stars berÀttelse

Skuggsystern Ă€r den tredje delen i en storslagen serie om familj, kĂ€rlek och identitet, som baseras pĂ„ legenden om stjĂ€rnkonstellationen Plejaderna. Star D’ApliĂšse stĂ„r vid ett vĂ€gskĂ€l efter hennes adoptivfars hastiga död. Han efterlĂ€mnade varsin ledtrĂ„d till Star och hennes fem systrar, en pusselbit som skulle hjĂ€lpa dem att finna sina rötter. Ett antikvariat i London blir första steget pĂ„ Stars resa. Hon fĂ„r nya vĂ€nner och inser att hon har kopplingar till en kvinna vid namn Flora MacNichol, som etthundra Ă„r tidigare slets mellan passionerad kĂ€rlek och sina plikter mot familjen. Floras otroliga livshistoria förĂ€ndrar Star. Hon kan Ă€ntligen stiga ur sin syster CeCes skugga och öppna sitt hjĂ€rta för kĂ€rleken.

PĂ€rlsystern: Ceces bok

Den konstnÀrliga CeCe har alltid kÀnt sig vilsen. Efter att hennes adoptivfar gÄtt bort stÄr hon ensam kvar utan sin stÀndiga skugga, systern Star. Innan han dog efterlÀmnade fadern ledtrÄdar till CeCe och hennes fem systrar, pusselbitar som skulle hjÀlpa dem att finna sina rötter. CeCes ledtrÄd för henne till Australien, dÀr den skotska prÀstdottern Kitty McBride hundra Är tidigare fann kÀrleken och blev en framgÄngsrik pÀrlfiskare.Hur hÀnger deras liv samman? Och hur ska CeCe nÄgonsin kunna hitta hem och acceptera sig sjÀlv som den hon Àr?

MĂ„nsystern: Tiggys bok

Tiggy D’ApliĂšse verkar besitta en nĂ€stintill övernaturlig förmĂ„ga att lĂ€ka och kommunicera med djur. Hon tar tjĂ€nst pĂ„ det skotska godset Kinnaird, hos den gĂ„tfulle och grubblande Charlie. DĂ€r trĂ€ffar hon Ă€ven Chilly, en gammal romsk man som bekrĂ€ftar att hon har helande krafter och att nyckeln till hennes förflutna finns i de magnifika grottorna utanför Sacromonte. DĂ€r föddes en flicka vid namn Lucia Ă„r 1912 som med tiden blev La Candela, den mest framgĂ„ngsrika flamencodansösen av sin tid. NĂ€r Tiggy inser hur hennes liv hĂ€nger samman med Lucias, faller mĂ„nga bitar pĂ„ plats.

Solsystern: Electras bok

PĂ„ ytan verkar Electra D’ApliĂšse ha allt: hon Ă€r vacker, rik och berömd. Men adoptivfaderns plötsliga död har rubbat hennes redan sköra sinnestillstĂ„nd och hon dövar smĂ€rtan med alkohol och droger. SĂ„ fĂ„r hon ett brev frĂ„n en frĂ€mmande kvinna som hĂ€vdar att hon Ă€r hennes mormor. Sökandet efter hennes egen familjehistoria leder Electra till Afrika.

1939 anlÀnder Cecily Huntley-Morgan till Kenya efter att ha fÄtt sitt hjÀrta krossat i New York. HÀr möter hon Bill Forsythe, en ungkarl och boskapsfarmare med nÀra förbindelser med den stolta massajstammen. Men ödet gör att deras vÀgar skiljs Ät.

Den saknade systern: Meropes bok

Kommer ut vÄren 2021

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!

Latest posts by Nabil (see all)