I den hÀr ordningen lÀser du Jojo Moyes serie livet efter dig

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Komplett lÀsordning för serien livet efter dig av Jojo Moyes

Jojo Moyes tog vÀrlden med storm med första boken i serien livet efter dig. Uppföljaren till livet efter dig heter arvet efter dig och den var egentligen inte tÀnkt att skrivas men fansen nÀstan krÀvde en uppföljare och sÄ blev det. Den tredje och sista delen i serien slÀpptes 15 mars 2018 och heter en andra chans.

HÀr Àr Jojo Moyes succéserie livet efter dig i rÀtt ordning.

Livet efter dig (2013)

Louisa Clark och Will Traynor Àr sÄ olika man kan vara. Louisa bor hemma och försörjer sina förÀldrar med lönen frÄn kaféet dÀr hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad dÀr hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgÄngsrik aktiemÀklare med toppjobb i London och snygg flickvÀn. Tills en motorcykelolycka tog ifrÄn honom alltsammans.

Arvet efter dig (2016)

Louisa tampas med skuldkÀnslor över att hon inte lyckades förmÄ Will att fortsÀtta leva, samtidigt som hon sjÀlv stÀlls inför en hel rad nya utmaningar. Hon lovade Will att vÄga mer och att leva sitt liv fullt ut. Men hur? Och om man lÀrt sig att kÀrleken ibland lÀmnar en med outsÀglig sorg och saknad, vÄgar man dÄ bli kÀr igen?

En andra chans (2018)

Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och sÀker pÄ att hon kan omfamna det nya Àventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam hÄller sitt distansförhÄllande levande.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!