LÀsordning: Nele Neuhaus böcker om Bodenstein Kirchhoff

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

Neuhaus fick sitt stora genombrott med Snövit ska dö, den fjÀrde spÀnningsromanen i serien om kriminalarna Pia Kirchhoff och Oliver Bodenstein och den andra boken som kom ut pÄ Ullstein. Efter Ätta romaner har hon nu sÄlt över 5 miljoner böcker bara i Tyskland och hennes böcker kommer ut i 25 lÀnder.

Snövit ska dö

En grÄ och regnig novemberdag finner nÄgra byggarbetare skelettet efter en ung flicka pÄ den gamla övergivna militÀrflygplatsen utanför Frankfurt. Kort dÀrefter blir en kvinna nedknuffad frÄn en gÄngbro vid motorvÀgen inte lÄngt dÀrifrÄn. Kriminalpoliserna Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein upptÀcker snart att spÄren efter de bÄda hÀndelserna pekar Ät samma hÄll, och deras efterforskningar leder till det förflutna.

Mer Àn tio Är tidigare försvann tvÄ tonÄrsflickor, Laura och Stefanie, i den pittoreska lilla byn Altenhain. Trots bristen pÄ sÀkra bevis pekades Stefanies tjugoÄrige pojkvÀn Tobias ut som förövare och dömdes till fÀngelse. Nu Àr han ute och har ÄtervÀnt till sitt barndomshem.

DĂ€r möts han av bybornas fientlighet och misstĂ€nksamma blickar – och kanske mer Ă€n sĂ„. Kvinnan som knuffades frĂ„n bron visar sig nĂ€mligen ha en koppling till Tobias. Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein försöker bringa klarhet i överfallet, men hindras av en mur av tystnad. NĂ€r Ă€nnu en flicka försvinner i Altenheim börjar en hĂ€xjakt i byn.

Stora stygga vargen

Uppföljaren till Snövit ska dö

En het junidag hittas liket efter en sextonÄrig flicka i floden Main utanför Frankfurt. Hon har blivit mördad och kroppen bÀr spÄr av brutal misshandel. Och ingen saknar henne. Flera veckor efter det makabra fyndet stÄr Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein fortfarande rÄdlösa i sökandet efter hennes identitet.

Annars skjuter jÀgaren mig

Uppföljaren till Stora stygga vargen

Bröllopsresan Ă€r planerad över jul och nyĂ„r. Äntligen ska kriminalinspektör Pia Kirchhoff, hemligt nygift, fĂ„ sin vĂ€lförtjĂ€nta semester. Men ett par dagar före resan nĂ„s hon av ett telefonsamtal som fĂ„r planerna att gĂ„ om intet. I det lilla samhĂ€llet Eschborn utanför Frankfurt har en Ă€ldre kvinna skjutits ihjĂ€l av en okĂ€nd gĂ€rningsman. Kort dĂ€rpĂ„ intrĂ€ffar ytterligare ett liknande mord: en kvinna skjuts genom sitt köksfönster.

Inget av offren hade nĂ„gra fiender. Varför mĂ„ste just de dö? Trycket pĂ„ utredningen ökar snabbt. Pia Kirchhoff och hennes chef Oliver von Bodenstein söker efter en mördare som tycks vĂ€lja sina offer godtyckligt – och de kommer en mĂ€nsklig tragedi pĂ„ spĂ„ren.

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!