Webbplatsen innehåller reklam genom annonslänkar för Nextory, Bokus och BookBeat.

Sluta röka ljudbok – GRATIS

Sluta röka – Rökfri på en timme

Sluta röka – med hjälp av självhypnos

Effektiv självhypnos för att sluta röka.

Minska begäret för att slutligen bli fri från beroendet.

Bygg upp din inre styrka.

Motverka återfall.

Din möjlighet att sluta röka regleras av ditt undermedvetna.

Självhypnos har hjälpt många människor att sluta röka. Beslutet att sluta röka är ofta inget logiskt beslut som tas på ett medvetet plan. Det är i själva verket ett känslomässigt beslut som människan tar i sitt undermedvetna.

Alla beroenden som människan skapat är sluga och verkar dolt i det undermedvetna. Det är således nödvändigt att beslutet att sluta röka inpräntas i det undermedvetna.

Självhypnos är ett utmärkt hjälpmedel för att komma ner till människans undermedvetna och att där göra en omprogrammering. Hemligheten ligger i att människan får hjälp av sin fantasi för att skapa en rökfri framtid. Detta upplevs som positivt och stärkande. Att sluta röka blir på ett naturligt sätt det självklara och slutliga valet.

För att kunna sluta röka krävs att du verkligen har bestämt dig. Självhypnos har visat sig vara den mest effektiva metoden när man är fast beslutsam.

Med hjälp av denna guidade självhypnos, som riktar sig till ditt undermedvetna, kan du frigöra dig från suget efter nikotin. Om du på ett medvetet plan hade kunnat slutat röka, så hade du redan lyckats. Att du inte lyckats betyder att rökbegäret finns lagrat i ditt undermedvetna.

Orsaker att sluta röka

Rökning kan orsaka en rad sjukdomar. Detta är vetenskapligt bevisat. Några av följderna kan vara:

– infertilitet (ofrivillig barnlöshet); kan påverka både mäns och kvinnors fertilitet

– sjukdomar i tandköttet; såväl missfärgning som tandlossning

– hjärtsjukdomar; 15 – 20 % anses vara kopplade till rökning

– lungcancer; mer än 80 % anses vara kopplade till rökning

– andra former av cancer; här ingår munhålecancer, svalgcancer, strupcancer, blodcancer, livmoderhalscancer och bukspottkörtelcancer.

Tänk dig hur det skulle vara att:

– kunna få kraft att lösgöra dig från suget och begäret efter nikotin!

– sluta tänka på cigaretter!

– utveckla känslor som ger dig frihet och kontroll!

– ha mer pengar, mer tid och få ett längre liv!

– få mer styrka för att kunna sluta röka och förbli rökfri!

– vara en stolt icke-rökare och känna mindre stress i din tillvaro!

Självhypnos är inte en mirakelkur för att få någon att sluta röka.

Alla är olika och svarar olika. Men, hypnoterapi kan åstadkomma förändringar djupt ner i ditt undermedvetna (omedvetna jag) – platsen där dåliga vanor formas.

Det beror på att suget att röka finns ofta rotat på ett djupt plan – mycket djupare än vad vårt medvetna jag är medveten om.

Hypnoterapi är en utmärkt metod för att sluta röka, men det utesluter inte hjälp från andra metoder. Om du väljer nikotinläkemedel, elektroniska cigaretter, akupunktur etc. så kan hypnoterapi vara en del av processen. Det är bara hypnoterapin som angriper ditt undermedvetna.

Kom bara ihåg att hypnos är ett naturligt tillstånd och att den tillåter din kropp och ditt sinne av koppla av och lär dig att lösgöra det grepp som nikotinet fått på ditt liv.

Oavsett hur många gånger du försökt att sluta med rökningen, så kan du göra det nu, och den här gången kommer du att lyckas.

Denna inspelning aktiverar den obegränsade kraften i ditt undermedvetna. De Theta-vågor (ljudvågor med en viss frekvens) som lagts in triggar din hjärna till att bli hyper-mottaglig för anpassad hypnotisk påverkan. Din önskan om att bli rökfri pressas in i ditt undermedvetna.

Med hjälp av hypermodern teknik och finjusterade ljudvågor förs din hjärna in i ett mottagligt medvetandetillstånd för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig den beteendeförändring som du önskar.

Sluta röka – Rökfri på en timme är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 22 augusti, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Senaste inläggen av Nabil (se alla)

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇