Sluta röka med en ljudbok [GRATIS]

Sluta röka – Rökfri på en timme

Sluta röka – med hjälp av självhypnos

Effektiv självhypnos för att sluta röka.

Minska begäret för att slutligen bli fri från beroendet.

Bygg upp din inre styrka.

Motverka återfall.

Din möjlighet att sluta röka regleras av ditt undermedvetna.

Självhypnos har hjälpt många människor att sluta röka. Beslutet att sluta röka är ofta inget logiskt beslut som tas på ett medvetet plan. Det är i själva verket ett känslomässigt beslut som människan tar i sitt undermedvetna.

Alla beroenden som människan skapat är sluga och verkar dolt i det undermedvetna. Det är således nödvändigt att beslutet att sluta röka inpräntas i det undermedvetna.

Självhypnos är ett utmärkt hjälpmedel för att komma ner till människans undermedvetna och att där göra en omprogrammering. Hemligheten ligger i att människan får hjälp av sin fantasi för att skapa en rökfri framtid. Detta upplevs som positivt och stärkande. Att sluta röka blir på ett naturligt sätt det självklara och slutliga valet.

För att kunna sluta röka krävs att du verkligen har bestämt dig. Självhypnos har visat sig vara den mest effektiva metoden när man är fast beslutsam.

Med hjälp av denna guidade självhypnos, som riktar sig till ditt undermedvetna, kan du frigöra dig från suget efter nikotin. Om du på ett medvetet plan hade kunnat slutat röka, så hade du redan lyckats. Att du inte lyckats betyder att rökbegäret finns lagrat i ditt undermedvetna.

Orsaker att sluta röka

Rökning kan orsaka en rad sjukdomar. Detta är vetenskapligt bevisat. Några av följderna kan vara:

– infertilitet (ofrivillig barnlöshet); kan påverka både mäns och kvinnors fertilitet

– sjukdomar i tandköttet; såväl missfärgning som tandlossning

– hjärtsjukdomar; 15 – 20 % anses vara kopplade till rökning

– lungcancer; mer än 80 % anses vara kopplade till rökning

– andra former av cancer; här ingår munhålecancer, svalgcancer, strupcancer, blodcancer, livmoderhalscancer och bukspottkörtelcancer.

Tänk dig hur det skulle vara att:

– kunna få kraft att lösgöra dig från suget och begäret efter nikotin!

– sluta tänka på cigaretter!

– utveckla känslor som ger dig frihet och kontroll!

– ha mer pengar, mer tid och få ett längre liv!

– få mer styrka för att kunna sluta röka och förbli rökfri!

– vara en stolt icke-rökare och känna mindre stress i din tillvaro!

Självhypnos är inte en mirakelkur för att få någon att sluta röka.

Alla är olika och svarar olika. Men, hypnoterapi kan åstadkomma förändringar djupt ner i ditt undermedvetna (omedvetna jag) – platsen där dåliga vanor formas.

Det beror på att suget att röka finns ofta rotat på ett djupt plan – mycket djupare än vad vårt medvetna jag är medveten om.

Hypnoterapi är en utmärkt metod för att sluta röka, men det utesluter inte hjälp från andra metoder. Om du väljer nikotinläkemedel, elektroniska cigaretter, akupunktur etc. så kan hypnoterapi vara en del av processen. Det är bara hypnoterapin som angriper ditt undermedvetna.

Kom bara ihåg att hypnos är ett naturligt tillstånd och att den tillåter din kropp och ditt sinne av koppla av och lär dig att lösgöra det grepp som nikotinet fått på ditt liv.

Oavsett hur många gånger du försökt att sluta med rökningen, så kan du göra det nu, och den här gången kommer du att lyckas.

Se även  Ondskan som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Denna inspelning aktiverar den obegränsade kraften i ditt undermedvetna. De Theta-vågor (ljudvågor med en viss frekvens) som lagts in triggar din hjärna till att bli hyper-mottaglig för anpassad hypnotisk påverkan. Din önskan om att bli rökfri pressas in i ditt undermedvetna.

Med hjälp av hypermodern teknik och finjusterade ljudvågor förs din hjärna in i ett mottagligt medvetandetillstånd för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig den beteendeförändring som du önskar.

Sluta röka – Rökfri på en timme är tillgänglig som ljudbok.


10 tips för att sluta röka

Oavsett om du använder nikotinersättningsterapi, hypnos eller bara Cold Turkey, är dessa strategier och tips för att hjälpa dig att sluta röka och kommer säkerligen att hjälpa dig att hjälpa din neurologi att förändras och därmed göra det möjligt för dig att sluta röka med lätthet. Det är upp till dig att se till att du gör dessa saker för att verkligen förbättra det du gör, ju mer ansträngning du lägger på dessa övningar, desto lättare är det att sluta röka för gott.

Tips 1: ta tre djupa andetag

Att vara rökare är som att cykla med stabilisatorer fästa på hjulen, du kan ha svårt att vara balanserad utan att röka. Nu när du cyklar fritt igen kommer den naturliga balansen tillbaka.

När människor röker är mer än hälften av vad de andas frisk luft – som dras genom cigaretten rakt ner i lungorna. Så om du känner något sug kan du omedelbart övervinna dem genom att ta tre djupare andetag. Föreställ dig att du andas från det där utrymmet precis under naveln. När du gör detta tillför du mer syre i blodomloppet. Det betyder att du kan använda djupa andetag för att ändra hur du känner dig omedelbart och ge dig makt över hur du känner och hjälpa dig att släppa de gamla cravings och därmed göra det lättare att sluta röka.

Tips 2: tänk på alla anledningar till varför du inte gillar att röka

Tänk sedan på alla anledningar till att du inte gillar att röka, anledningarna till att det är dåligt och anledningarna till att du vill sluta röka. Skriv ner nyckelorden på ett papper. Till exempel upplever du andfåddhet, det är smutsigt, smutsigt och dina kläder luktar, dina vänner och familj är oroliga och det är dyrt, osällskapligt och så vidare. Skriv sedan på andra sidan pappret ner alla anledningar till varför du kommer att må bra när du har lyckats sluta. Du kommer att känna dig friskare, du kommer att känna kontroll över dig själv, dina sinnen förstärks, ditt hår och kläder kommer att lukta fräschare och så vidare. När du behöver, titta på det där papperet.

Tips 3: börja känn äckel för cigaretter!

Därefter ska vi programmera ditt sinne att känna äckel av cigaretter. Jag vill att du minns 4 gånger när du tänkte för dig själv ”jag måste sluta”, eller att du kände dig äcklad över att röka. Kanske kände du dig helt ohälsosam, eller så sa din läkare till dig i ett visst tonfall ”Du måste sluta” eller så var någon du känner hårt påverkad av rökning. Ta en stund nu för att komma på 4 olika tillfällen då du kände att du måste sluta eller blev äcklad av att röka.

Kom ihåg var och en av dessa gånger, en efter en, som om de händer nu. Jag vill att du ska fortsätta gå igenom dessa minnen och göra dem så levande som möjligt. Ju mer levande du gör dessa minnen, desto lättare blir det att sluta röka. Se vad du såg, hör vad du hörde och känn hur du kände. Jag vill att du tar dig några minuter nu för att fortsätta gå igenom dessa minnen om och om igen, överlappa varje minne med nästa tills du är totalt och fullständigt äcklad av cigaretter.

Tips 4: tänk på konsekvenserna

Tänk efter för dig själv om konsekvenserna av att du inte slutar röka nu, om du bara fortsätter och fortsätter. Föreställ dig vad som händer om du fortsätter röka. Vilka är konsekvenserna? Föreställ dig själv om 6 månader, ett år, till och med 5 år om du inte slutar röka nu. Tänk på alla de skadliga effekterna av att inte sluta just nu och hur ett enkelt beslut du tar idag kan få en sådan inverkan på din framtid.

Se även  Rädd att tala inför grupp? Inte längre med ny ljudbok! [GRATIS]

Föreställ dig sedan hur mycket bättre ditt liv kommer att bli när du slutar röka. Föreställ dig verkligen att det är månader från nu och du slutade med framgång. Rökning är ett minne blott, något du brukade göra. Behåll den känslan med dig och tänk dig att ha den imorgon och resten av nästa vecka. Föreställ dig i ditt sinne att gå in i den där rökfria versionen av dig och känn hur det känns att vara en icke-rökare.

Tips 5: sluta handla cigaretter

Dessutom är ditt sinne väldigt känsligt för associationer, så det är mycket viktigt att du har en ren och ta bort alla tobaksprodukter från din miljö. Flytta en del av möblerna i ditt hus och på jobbet. Rökare är vana vid att röka i vissa situationer. Så, till exempel, om du brukade röka i telefon på jobbet flytta telefonen till andra sidan skrivbordet. Kasta askfat, gamla tändare och allt som du brukade förknippa med rökning. Gör din miljö gynnsam för att sluta röka.

Tips 6: sluta rök på rasterna

Rökare använder ibland sin vana att ge sig själva små pauser under dagen. Att ta en paus är bra för dig, så fortsätt att ta den ledigheten – men gör något annorlunda. Gå runt kvarteret, ta en kopp te eller drick vatten, eller gör några av teknikerna i det här programmet. Faktum är att om möjligt drick mycket fruktjuice. När du slutar röka går kroppen igenom en stor förändring. Blodsockernivåerna tenderar att sjunka, matsmältningen saktas ner och din kropp börjar spruta ut tjäran och gifter som har samlats. Färsk fruktjuice innehåller fruktos som återställer dina blodsockernivåer, vitamin C som hjälper till att rensa ut orenheter och höga halter av vatten och fiber för att hålla din matsmältning igång. Försök också att äta frukt varje dag i minst två veckor efter att du har slutat.

Även när du slutar, halvera ditt koffeinintag. Nikotin bryter ner koffein så utan nikotin får lite kaffe stor effekt. Drick 8-10 glas vatten (helst på flaska) för att tvätta ur ditt system.

Tips 7: använd ditt minne

Du var van vid att använda cigaretter för att signalera till din kropp att frigöra glada kemikalier, så härnäst ska vi programmera in några goda känslor i din framtid. Tillåt dig själv att till fullo minnas nu en tid då du kände mycket djup extas, njutning eller lycka, just nu.

Ta en stund att minnas det så levande som möjligt. Kom ihåg den tiden – se vad du såg, hör vad du hörde och känn hur bra du mådde. Var i din kropp fanns dessa känslor, föreställ dig att du vrider upp dem och sprider dem genom din kropp för att göra dem mer intensiva.

Se även  Kaninen som så gärna ville somna som ljudbok GRATIS i 7 dagar ⇒ GRATIS i 7 dagar!

Fortsätt gå igenom minnet, så fort det är klart, gå igenom det igen och igen, hela tiden klämma ihop tummen och fingret. I ditt sinne, gör dessa bilder stora och ljusa, låter högt och harmoniskt och känslorna starka och intensifierade. Vi gör en associationskoppling mellan klämning av fingrarna och den där goda känslan.

Okej, stanna upp och slappna av. Om du nu har gjort det rätt när du klämmer ihop tummen och fingret bör du känna den där sköna känslan igen. Gör det nu, krama tummen och fingret och kom ihåg den där goda känslan.

Nu ska vi programmera goda känslor så att de inträffar automatiskt när du är i en situation där du brukade röka men nu slutar röka.

Så nu skulle jag vilja att du trycker ihop tummen och fingret, får igång den där sköna känslan och föreställ dig nu att du befinner dig i flera situationer där du skulle ha rökt, men att du känner dig där utan en cigarett. Se vad du kommer att se höra och ta med den goda känslan in i dessa situationer utan att behöva en cigarett.

Föreställ dig att du befinner dig i en situation där någon erbjuder dig en cigarett och du självsäkert säger ”Nej tack, jag röker inte”. Och mår fantastiskt bra av det!

Tips 8: dina nära kan hjälpa dig med sin närvaro

Få socialt stöd. Ditt engagemang för att sluta röka för resten av ditt liv kan göras mycket lättare genom att prata om det med vänner och familj och låta dem stödja dig. De kommer att gratulera dig till att du gör det så bra också! Du slutade verkligen röka.

Tips 9: kom inte med för många ursäkter

Var medveten om att komma med ursäkter för dig själv. Vissa människor talar om för att röka, särskilt om de råkar ut för en stressig situation och förr brukade de hantera det genom att röka. Om de där gamla tankarna dyker upp i ditt huvud, ropa ordet ”STOPP” i ditt huvud, för att stoppa tankarna från att utvecklas. Nikotin stressar bara din kropp mer och är som den där klådan som aldrig kan repas ordentligt; ju mer du röker, desto mer måste du. Så säg ”STOPP” och undvik gamla hala backar.

Tips 10: belöna dig själv

Belöna dig själv. Gratulera dig själv. Känn hur bra det känns att sluta röka och vara icke-rökare. Unna dig själv varje gång du kommer förbi en viss milstolpe; den första veckan eller första månaden, sexmånadersmålet. Låt dig veta att du gjort något riktigt speciellt här.

Fortsätt använda din hjärna, sträck ut den och hjälpa dig själv, genom att köra igenom dessa övningar gång på gång; du kommer säkerligen att kunna göra det enklare och lättare och framgångsrikt sluta röka för gott.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇