6 ljudböcker om att bli lycklig du måste lyssna på [GRATIS]

1. Tvärtom – Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik

Vill du bli framgångsrik?
Vill du hitta den viktigaste nyckeln till att bli lycklig och rik?

Vill du upptäcka hur mycket lättare det blir att lyckas när du tänker och gör precis tvärtom? I den här ljudboken får du lära dig allt du behöver veta om att bli framgångsrik genom att göra på rakt motsatt sätt. Du får möta människor som har blivit vinnare genom att göra det dom själva vill, istället för att följa det som andra tycker. Lyssna på boken, gör övningarna och följ stentavlorna så lär du dig att våga tänka och göra tvärtom. Då öppnar sig en helt ny väg för dig. Din nya väg till framgång.

Tvärtom – Hur du vinner framgång, blir lycklig och rik är tillgänglig som ljudbok.

2. Sannas tio bästa hälsoråd: Finn din energi, bli stark och lycklig

Här får du alla viktiga hälsotips man behöver för en bättre hälsa och ökad energi i livet. Lyssna till Sannas tio bästa hälsoråd för ökad energi, en starkare kropp och bättre självkänsla.

Ur innehållet:Öka din energi – stärk kroppens naturliga friskprocesser!

Tankens kraft – visualisera det du behöver i ditt liv

Stärkande mat – fokusera på kvalitet och näringstät mat

Positiv självbild – höj din livskvalitet och ditt välmående!

Håll flödet igång – regelbunden motion stärker din självläkande kraft

Mer glädje och lust – bara genom att le blir vi själva – och andra – glada.

”Det är genom levnadsval och livsstil som vi skapar vår hälsa och vårt välbefinnande. Den ökade kunskapen om hur integrerat nerv-, hormon- och immunsystemet samarbetar har banat väg för en helhetssyn. Den utgår från det faktum att kroppen kan tillverka allt vi behöver för att må bra och fungera, men det gäller att ge den de rätta förutsättningarna. Du kan stärka din självläkande förmåga genom att göra bra val. Det är aldrig för sent att ändra sin livsstil. Du är värd att må bättre! Ge dig själv chansen. ” Sanna Ehdin

Sannas tio bästa hälsoråd : Finn din energi, bli stark och lycklig är tillgänglig som ljudbok.

3. Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig

Marks mormor tyckte inte om erotik. Hon krävde av morfar att lampan skulle vara släckt. Och sen sprang hon och gömde sig.

Se även  Förvandlingen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Gud så Marks morfar svor, där han jagade henne i mörkret. Trots att han varit med i båda världskrigen svor han på att en ryss i en vallgrav inte är något mot en mormor bakom en chiffonjé.

Den 25 augusti utkommer Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig.Där resonerar Mark Levengood kring ensamhet och samhörighet, hur vi som människor kan hitta fram till varandra bakom möbler eller andra hinder. Vi träffar vänner från förr, Marks mamma som sitter på bröllop och snyftar ”Inget är som första

gången man gifter sig”, gamla Fröken i skolan som förtvivlat håller planschen med ”Jesus går på vatten” som värn mot den Nya Tiden, och storebror som aldrig kunnat förlåta att han fick lillebror Mark istället för en kanin. Men möt även taxichauffören som slickar på kontokorten, argsinta nunnor i Calcutta, stjärnögda gynekologer och släktens enda vita får, kusin Stefan. Alla ingår de i den värld som är Marks.

Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

4. Bli rik – Bli lycklig

Programmera ditt sinne för att bli rik och lycklig!
Du vill bli rik. Du vill bli lycklig. Detta program handlar inte om att åstadkomma dessa resultat över natten. Du kan bli snabbt rik genom att vinna på Lotto, men då handlar det inte om något som inträffat på grund av självhypnos. Detta program handlar i stället om vad ödet bestämt för din räkning. Eller vad du är ämnad för, vad som är förbestämt. Programmet handlar också om att styra dina tankar, känslor och beteenden i rätt riktning. Negativa och snedvridna tankar, som lagrats i ditt undermedvetna, kan i längden vara förgörande. Det är dags att ta hand om rikedomen i ditt liv och låta det hända. Bara vetskapen om att du äger denna rikedom kan hjälpa dig att komma närmare målet. Men det krävs mer än att bara ha denna vetskap, du måste också känna det längst inne.

Ditt undermedvetna är nyckeln till finansiell rikedom och förverkligande. Det finns inom dig en obegränsad källa till framgång och energi. De flesta människor kommer aldrig att dra nytta av detta fantastiskt kraftfulla redskap, och orsaken är att dom inte vet hur man använder sig av det. Lösningen är självhypnos. Genom att gå djupt ner i ditt inre och låsa upp dörren till dina inneboende krafter, blir det möjligt att släppa loss din sanna potential.

Se även  Omgiven av narcissister som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Självhypnos handlar om att para ihop ditt undermedvetna med de mål som du har i livet. Syftet är således att lära dig att med öppna ögon hitta möjligheterna, och att sedan anpassa ditt undermedvetna till att göra allt som är nödvändigt för att bli ”rik”. I detta ingår att kunna hitta den talang och de förmågor som just du har.

Tänk dig hur det skulle vara att:
– kunna känna självförtroende och självtillit i hela kroppen!
– kunna släppa loss hela din inneboende styrka!
– äntligen kunna uppnå de mål du har när det gäller din dina mål i livet!

Detta självhypnos-program tillvaratar kraften i ditt undermedvetna för att uppmuntra till ett positivt förhållningssätt och är ämnat att låta dig ta kontrollen över ditt eget öde. I ett tillstånd av djup avslappning får du ta emot hypnotiska suggestioner och positiva bejakanden, så att ditt undermedvetna hamnar i samklang med dina önskningar om måluppfyllelse.

Självhypnos är inget som genom ett mirakel kommer att göra dig rik, vare sig materiellt eller känslomässigt. Men miraklet finns inom dig. Du blir inte rik genom att vänta tillräckligt länge. Det händer inget om du bara är passiv. Rikedom kommer inte till dom som bara väntar – det krävs engagemang, vilja, ofta hårt arbete, skapande – och allt måste vara i samklang med ditt undermedvetna.

Hur känns självhypnos?

Självhypnos är inte detsamma som att sova eller tappa medvetandet. Du behåller kontrollen.

Självhypnos är avslappning i naturlig form. Du är medveten om allt i din omgivning eftersom hypnos är ett tillstånd av högre medvetenhet.

Att tänka i dom rätta banorna med hjälp av självhypnos

Positiva tankar föder positiva resultat. Problemet är dock att några av våra mest ihärdiga, självförgörande föreställningar är djupt lagrade i vårt undermedvetna. Där har dom kraften att underminera vår lycka och sabotera vår framgång. Men du kan obesvärat ändra dessa inre negativa utrymmen till att producera de resultat som du vill ha med detta kraftfulla program som väver in positiva budskap till ditt undermedvetna.

I detta program har en speciell kombination av Theta-ljudvågor och isokroniska toner sammanfogats med lugnande musik för att höja din mottaglighet av de suggestioner som ges. Denna speciella hjärnvågsteknologi har anpassats för att påverka dina hjärnvågor, och ditt undermedvetna blir därmed hyper-mottagligt för nya idéer. Theta-ljudvågor och suggestioner till ditt undermedvetna samsas på ett djupt plan för att förhöja din självkänsla och din kreativitet.

Du kommer att märka en ansenlig skillnad när det gäller ditt tänkande och dina attityder.

Bli rik – Bli lycklig är tillgänglig som ljudbok.

5. Lycklig under rådande omständigheter

Denna nydanande bok vänder upp- och ner på begreppen inom självhjälpsindustrin. Vedertagna sanningar ifrågasätts och några av de vanligaste självhjälpsråden avfärdas som direkt kontraproduktiva. Samtidigt som författaren delger sin syn på hur vi ska bli lyckliga, utmanar han branschen och ställer viktiga frågor: “Är det möjligt att självhjälpsindustrin motverkar sig själv? Att den i sin iver att hjälpa, faktiskt bidrar till att vi istället mår sämre?”

Se även  Percy Jackson som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Denna succébok, som nu äntligen finns även som ljudbok, är skriven av Fredrik Ekdala – skådespelaren, komikern och föreläsaren som vid 45 års ålder fick diagnosen Parkinsons sjukdom. Hans hyllade föreläsning “När livet inte blir som man tänkt sig” har redan inspirerat tiotusentals människor över hela landet. 2015 var Fredrik officiell föreläsare vid Världsparkinsondagen på Lunds Universitet.

Lycklig under rådande omständigheter är tillgänglig som ljudbok.

6. Mindfulness – Lugn och lycklig

Mindfulness – Lugn och lycklig är fullmatad med övningar som ger närvaro, lugn, glädje och lätthet i livet. Mindfulness bygger på uråldrig visdom och är även vetenskapligt beprövat.

Låt dig vaggas till ro av dina andetag eller fyll hjärtat med kärleksfull vänlighet. Det medföljande häftet i PDF-format dignar av humor och visdom.

Författaren Johan Bergstrand är legitimerad psykolog, mindfulnessinstruktör och fotograf. Han är författare till boken ”Mindfulness steg för steg” och har även gjort träningsprogrammen ”Oas” och ”Dagliga droppas mindfulness”.

Innehållet på cd-skivan är följande 1. Introduktion 3:55 2. Kort kroppsscanning 10:00 3.

Kroppsscanning 20:00 4. Lång kropsscanning 45:00 5. Kärleksfull vänlighet till mig 14:52 6.

Kärleksfull vänlighet till andra 14:00 7. Kärleksfull vänlighet till alla 6:12 8. Liggande meditation 25:03 Bonusspår: 9. Skrattyoga (live) 6:16 10. Skratt (live) 1:40

Mindfulness – Lugn och lycklig är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇