Sluta dricka alkohol på egen hand med ny ljudbok! [GRATIS]

Sluta dricka – Alkoholproblem kan botas

Har du förlorat kontrollen över alkoholen? Har alkoholen fått makt över dig? Är du bekymrad för vad ditt intag av alkohol får för effekter på ditt liv, dina relationer och din hälsa? Är du trött på vad din familj och dina vänner säger om ditt drickande?

Om något av detta stämmer, är det dags att ta tillbaka kontrollen och bryta dig loss från det bedrövliga fängelse som dina alkoholproblem har utvecklats till. Det här är din möjlighet att ta rodret och börja styra i rätt riktning. Det behövs bara att du lär dig hur du ska sätta kursen.

Att du tror på att du kan göra det är det första steget för att tackla dina alkoholproblem. Alkoholen kan ses som en giftig spindel som gärna fångar dig i sitt garn. Men du är för stark för att låta dig fångas. Nästa steg är att hitta roten till alkoholsuget – som finns i ditt sinne. Just det.

Alkoholberoende är ett mentalt beroende, likväl som det är ett kroppsligt beroende.

Genom att använda kraften i ditt undermedvetna (omedvetna jag) så kan du börja att bearbeta både de psykiska och de känslomässiga band som kopplar ihop dig med alkoholen.

Se även  Kristna ljudböcker GRATIS i 7 dagar

Det finns miljoner människor som har haft samma problem som du. De flesta av dem kan nu leva lyckliga och fria.

Självhypnos är ett sätt att sluta med alkohol eller att i vart fall hjälpa dig att dricka mindre alkohol.

Om du är beredd att göra något åt dina alkoholproblem så kan vi försöka hjälpa dig. Vad du beslutar dig för kan vara avgörande för hur ditt liv kommer att gestalta sig.

Tänk dig hur det vore om:

  • du kunde hitta tillbaka till glädjen utan alkohol.
  • du kunde vakna varje morgon och känna dig fräsch och entusiastisk inför dagen.
  • du kunde förhålla dig till stress och oro utan att ta till alkohol.
  • du kunde gå på fest eller annan social tillställning och låta bli att dricka alkohol eller i vart fall konsumera en mängd som du kan kontrollera.
  • du fick tillbaka din självkänsla och aptiten på livet
  • du kunde glädjas åt att hjärna, lever, njurar och andra organ renas från giftet alkohol

Självhypnos kan förvandla drömmar till realitet. Denna ljudbok är dock ingen mirakelkur för att bota alkoholproblem. Förändring måste komma inifrån och detta kraftfulla självhypnos-program kan hjälpa dig och vara ett stöd när det gäller din naturliga förmåga att ställa om och förändras.

Se även  Alex Dogboy som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Om du lyssnar på programmet flera gånger kommer du att kunna parera dom utlösande faktorer som får dig att ta till alkohol, lära dig hur du ska förhålla dig till dina känslor, med huvudsyftet att du ska få full kontroll på alla tankar som är kopplade till alkohol.

Om du på ett medvetet plan kunde ha kontroll på ditt drickande, så hade detta inte längre varit något problem. Du hade då kunnat upphöra med detta beteende, eller hur?

Om du inte kan sluta dricka alkohol så betyder det att ditt alkoholberoende finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det är där som förändringen måste ske – i ditt undermedvetna

Detta program hjälper dig att programmera ditt sinne för att bryta vanan att dricka alkohol. Att sluta dricka alkohol är möjligt med hypnoterapi och detta program är effektivt för att hjälpa dig att komma över suget efter alkohol. Allt sker på ett naturligt och säkert sätt.

Du blir varsamt guidad till ett avslappnat tillstånd och får sedan motta suggestioner till ditt undermedvetna. Efter ett antal upprepningar av suggestionerna kommer du, genom denna inpräntning, att automatiskt tänka och känna i enlighet med de givna suggestionerna.

Se även  Agnes Cecilia som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Sluta dricka – Alkoholproblem kan botas är tillgänglig som ljudbok.

Undrar du hur man slutar dricka alkohol på egen hand är alltså det här en fantastisk lösning.

Det här är ljudboken som är verktyget på vägen och hjälper dig bli nykter på egen hand ifall det är din dröm. Den är dessutom gratis att lyssna på i 7 dagar just nu hos Nextory.

Ljudböcker i allmänhet kan vara ett bra verktyg ifall du känner mycket ångest när du försöker sluta med alkohol.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇