Lär dig spanska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig spanska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig spanska snabbt online – Gratis Ljudbok – Expresskurs Spanska (GRATIS)

Lär dig spanska: Introduktion

I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. I Spanska Direkt kommer du att lära dig ca 1700 ord. På Europarådets språkliga nivåskala klarar du nivå A1 och A2 efter att du har lyssnat på Spanska Direkt.

Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig – du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på spanska. Du kan med andra ord lära dig spanska i bilkön, på promenaden, när du städar etc. Det ger dig möjligheten att lära dig uttala och förstå spanska på mycket kort tid.

Se även  Lär dig lindra din tinnitus med självhypnos! [GRATIS]

Lycka till! ¡Buena Suerte!

Spanska Direkt är tillgänglig som ljudbok.

Spanska Direkt: Handling

Spanska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd, förstå, läsa och tala spanska. Spanska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera.

Kursens tonvikt ligger på det talade språket samtidigt som viktiga grammatiska moment förklaras på ett tydligt och enkelt sätt.

Du kan använda kursen om du t.ex. vill slå upp något och på en gång få reda på hur man säger eller vad något betyder, eller följa kapitel för kapitel och på så sätt skaffa dig en stabil bas att stå på inför fortsatta studier.

Alla kapitel är inspelade där det är infödda spanjorer/spanjorskor som läser in materialet.

De 23 kapitlen i Spanska Direkt:

1. Spanskt uttal
2. Det spanska alfabetet
3. God dag
4. Välkommen!
5. Jag heter…
6. Jag förstår inte
7. Siffror-mått-vikt
8. Var skall vi bo?
9. Vilket land kommer ni ifrån?
10. Frukosten
11. Var är vi?
12. Allmänna kommunikationer
13. En promenad på stan
14. I baren
15. Vilket datum är det idag?
16. Vad är klockan?
17. Handla mat
18. Jag och min familj
19. Färgerna
20. Vädret
21. Telefon och Internet
22. Hjälp!
23 Trevlig resa!

Se även  6 ljudböcker om natur att GRATIS i 7 dagar

I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. I Spanska Direkt kommer du att lära dig ca 1700 ord. På Europarådets språkliga nivåskala klarar du nivå A1 och A2 efter Spanska Direkt.

Lär dig spanska: 3 bra tips

  • Ta god tid på dig att lära dig de nya spanska orden och fraserna – genom att upprepa dem många gånger så aktiverar du ditt långtidsminne!
  • Försök använda spanska så mycket som möjligt medans du lär dig språket. Aktivera ditt minne genom att titta på spanska tv-serier, läsa spansk litteratur etc.
  • Provdialogerna du får lyssna på i en ljudbok hjälper dig att lära dig rätt uttal direkt!

Spanska Direkt: Sammanfattning

Spanska Direkt är den perfekta grundkursen för dig som vill lära dig spanska snabbt och utan krångel. Du kan anpassa att lyssna på kursen när du själv känner att du har tid och energi. Genom de inspelade orden och fraserna lär du dig snabbt spanska med korrekt uttal och kan mycket snabbt vidga ditt spanska vokabulär.

Spanska Direkt är en rekommendation till dig som önskar lära dig spanska på kort tid. Om du exempelvis ska resa till Spanien och vill kunna kommunicera med befolkningen eller känner någon som du vill kunna kommunicera på spanska med så är detta en kurs för dig!

Se även  Den sista spiken som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇