Lär dig japanska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig japanska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig japanska snabbt online – Gratis Ljudbok (GRATIS)

Lär dig japanska: Introduktion

Vill du lära dig japanska? Genom att ta del av en grundkurs online som t.ex Expresskurs Japanska lär du dig de mest användbara orden, fraserna och uttrycken på kort tid. Du får först höra de japanska orden och fraserna på svenska och sedan två gånger på kursspråket.

Japanska språket är ett av de mest fascinerande språken i världen. Sättet som de skriver sitt språk är något som intresserar många, som består av kinesiska symboler och två stavelser. Japanska har dessutom många dialekter och de kan skilja sig åt stort beroende på var någon kommer ifrån.

Se även  The Secret som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Expresskurs Japanska är tillgänglig som ljudbok.

Lär dig japanska: 3 bra tips

  • Lär dig framgångsrikt japanska med hjälp av en online grundkurs. Du kan välja att anpassa inlärningen helt efter din egna tid och behov.
  • Lär dig japanskans grunder genom inspelade dialoger av personer som talar japanska som modersmål. Du lär dig frekvent att använda meningar och kunna kommunicera de enklaste fraserna.
  • Du kan lära dig japanska var du än befinner dig – i bilen, hemmet, på rasten, på promenaden etc.

Varför lära dig japanska med ljudbok?

Det finns många fördelar med att lära dig japanska med en ljudbok. På detta sätt kommer du först att kunna lära dig grunderna i språket. Japanska skiljer sig väldigt mycket från svenskan, både i tal och skrift. Med en ljudbok blir inlärningen både rolig och motiverande med hjälp av de olika övningarna som du får mellan dina inlärningstillfällen.

De olika orden och fraserna är inspelade av personer som talar japanska som modersmål. Det betyder att du får lära dig det rätta uttalet direkt och kan härma korrekta vokabulärer. Med hjälp av att börja med att lära dig de enklaste, mest använda japanska fraserna kommer du att kunna kommunicera i många situationer när du exempelvis reser i Japan.

En annan stor fördel med att lära dig japanska med ljudbok är att du kan anpassa din inlärning efter din egen tid. Det gör att du kan effektivisera din inlärning och lägga mycket mindre tid, men delta aktivt under de stunder du lägger på att studera.

Se även  15 sätt att bli fri från stress som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lär dig japanska: Sammanfattning

Det är en klar fördel för dig som vill lära dig de enklaste orden och meningarna utantill snabbt att använda dig av en språkkurs online. Så snart du har lärt dig grunderna i japanska, kommer du enklare kunna sätta samman egna meningar tack vare din nya språkförståelse.

Se även  Ja jag har mens, hurså? som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Genom att lyssna, härma och repetera för att aktivera långtidsminnet kan du lära dig att prata och förstå japanska på mycket kort tid med hjälp av en ljudbok eller onlinekurs. De varierande övningarna gör att du kan öva ordentligt mellan lyssningarna och snabbt både förstå och tala japanska.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇