Lär dig arabiska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig arabiska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig arabiska snabbt online – Gratis Ljudbok – Expresskurs Arabiska (GRATIS)

Lär dig arabiska: Introduktion

Det arabiska språket räknas som ett av de viktigaste språken i världen. Det finns över 300 miljoner människor i världen som pratar arabiska, utspritt över 20 länder. Det är ett språk som är flera tusen år och det är många som anser att det arabiska skriftspråket är fascinerande och vackert.

Med hjälp av en ljudbok som exempelvis Univerbs språkkurser är det lättare att lära dig prata arabiska på egen hand. Kurserna bygger på den välkända metoden: Lyssna – Härma – Lär.

Se även  Lär dig affärsengelska online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Intresset för att lära sig arabiska ökar mer och mer varje år eftersom att det är ett utbrett språk som talas över hela världen.
Lär dig snabbt grunderna i arabiskan med hjälp av praktiska meningar i en arabisk grundkurs!

Arabisk språkkurs grundkurs är tillgänglig som ljudbok.

Lär dig arabiska: 3 bra tips

  • Arabiska skiljer sig mycket från andra språk; du måste lära dig det i en viss ordning. Först behöver du lära dig uttalet, sedan grammatiken och sedan skriften (som läses från höger till vänster).
  • Provdialoger hjälper dig att enklare lyssna in, härma och sedan lära dig att mer och mer tala arabiska.
  • Även en nybörjare kan lära sig att prata och förstå arabiska på mycket kort tid med hjälp av en arabisk grundkurs online.

Varför lära dig arabiska med ljudbok?

Det finns många fördelar med att lära dig arabiska med en ljudbok. På detta sätt kommer du först att kunna lära dig grunderna i språket. Arabiska skiljer sig som nämnt mycket från svenskan både i tal och skrift. Med en ljudbok blir inlärningen både rolig och motiverande med hjälp av de olika övningarna som du får mellan dina inlärningstillfällen.

De olika orden och fraserna är inspelade av någon som talar arabiska som modersmål. Det betyder att du får lära dig det rätta uttalet direkt och kan härma korrekta vokabulärer. Med hjälp av att börja med att lära dig de enklaste, mest använda arabiska fraserna kommer du att kunna kommunicera i många situationer när du exempelvis reser i ett land där de talar arabiska.

En annan stor fördel med att lära dig arabiska med ljudbok är att du kan anpassa din inlärning efter din egen tid. Det gör att du kan effektivisera din inlärning och lägga mycket mindre tid, men delta aktivt under de stunder du lägger på att studera.

Se även  Lär dig affärsengelska online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lär dig arabiska: Sammanfattning

Att lära dig arabiska online är en klar fördel för dig som vill lära dig de enklaste orden och meningarna utantill snabbt. När du har lärt dig grunderna i arabiska, kommer du sedan lära dig mer och mer att bygga ihop egna meningar tack vare din nya förståelse för språket.

Se även  Lär dig affärsengelska online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Genom att lyssna, härma och repetera för att aktivera långtidsminnet kan du lära dig att prata och förstå arabiska på mycket kort tid med hjälp av en ljudbok eller onlinekurs. De varierande övningarna som du får hjälper dig dessutom att lägga större fokus på din inlärning under processen.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇