Lär dig persiska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig persiska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig persiska snabbt online – Gratis Ljudbok – Expresskurs Persiska (GRATIS)

Lär dig persiska: Introduktion

Vill du lära dig att prata persiska snabbt? Då är det en god idé att lära dig persiska med hjälp av en ljudbok. På så sätt kan du lyssna på hur orden uttalas och sedan öva på att uttala orden på samma sätt.

Persiska tillhör den iranska språkfamiljen och talas främst i Iran, Afghanistan och Tadjikistan. Persiska är modersmålet för omkring 70 miljoner människor idag och ytterligare 50 miljoner talar persiska som andra språk. Upplev det roliga och enkla med att lära dig prata persiska snabbt!

Se även  Ulysses som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lär dig persiska: 3 bra tips

  • Genom att lära dig persiska online behöver du bara spendera en stund per dag för att lära dig.
  • På det sättet kan du lära dig persiska 32% snabbare, än om du skulle lärt dig på ett annat sätt.
  • Genom att lyssna på hur ord uttalas och i vilka sammanhang de används så kan du sedan med tiden enkelt själv bygga ihop egna persiska meningar och göra dig förstådd på persiska.

Varför lära dig persiska med ljudbok?

Genom att välja en ljudbok för att lära dig persiska finns flera fördelar. Du kan själv prova och se om det känns som att det är en metod som passar dig och avbryta om du inte tycker att det är något för dig.

En annan stark fördel är att du kan lägga den tid du vill på att öva. Det gör att du kan välja att lära dig när som helst på dagen, när det passar dig bäst. Du kommer uppleva att det är både roligt och enkelt att lyssna lite varje dag och lära dig mer och mer. Det är bra att ta ett stycke, eller övning i taget, så att den verkligen sitter innan du startar med nästa.

Se även  KBT-akuten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

I en bra ljudbok för att lära dig persiska får du olika övningar som du sedan kan öva på mellan lyssningarna. På detta sätt kan du aktivera ditt långtidsminne, så att du verkligen kommer ihåg vad du lär dig. När du ska lära dig ett nytt språk är detta viktigt, eftersom att om man inte använder språket dagligen och blir påmind om det, faller det lätt i glömska.

Lär dig persiska med ljudbok: Sammanfattning

Att lära dig persiska online är en klar fördel för dig som vill lära dig de enklaste meningarna utantill. När du har lärt dig grunderna, lär du dig sedan mer och mer att också bygga ihop egna meningar med din nya förståelse för språket.

Att lära dig persiska med ljudbok är ett roligt och motiverande sätt. Genom att göra övningar för att aktivera långtidsminnet kan du lära dig att prata och förstå persiska mycket snabbt med hjälp av en ljudbok eller onlinekurs. De varierande övningarna som du får hjälper dig dessutom att fokusera på din inlärning.

Se även  Terapeuten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇