3 kokböcker om muffins du måste spana in

1. Cupcakes & muffins av Michael Brauner, Klaus Klaussen, Corinna Weis (2014)

Ingenting går upp mot muffins och cupcakes! De är inte bara fantastiskt goda och lättbakade, de kan också varieras i det oändliga.

Njut av dem dom de är eller prova att blanda frukt, choklad eller en aning likör i smeten.

Eller varför inte förvandla dem till små bakelser med läcker fyllning och tjusig topping?

Den här fint illustrerade boken bjuder på överskådliga recept med exakta tidsangivelser så att du redan från början kan avgöra vilket bakverk som lämpar sig när tiden är knapp.

Välj och vraka bland rader av frestande recept och hitta dina nya favoriter! Är du extra intresserad av ämnet rekommenderar vi dessa böcker om sockerpasta, marispan och tårtdekorationer.

2. Baka enhörningar : 25 magiska recept på kakor, muffins, tårtor och mer av Miss Blueberrymuffin (2018)

Vad har kakor, muffins och tårtor med enhörningar att göra? Jo, du kan aldrig få nog av dem!

Överraska ditt barn på födelsedagen med en överdådig enhörningstårta, skapa magi på festen med färgglada enhörningsmuffins, eller ge bort en burk lyckobringande hästskokakor till din vän.

Alla recept har tydliga steg-för-steg-instruktioner och illustreras med fantastiska, pastelliga och inspirerande bilder.

3. Smaklig måltid! Muffins & andra små kakor av Elin Holst (2010)

Knapriga småkakor och saftiga muffins går alltid hem hos både barn och vuxna.

Denna bok innehåller en rad läckra recept på kakor som passar lika bra att ta med på utflykten som till kaffet hemma eller på jobbet.

Vem kan väl motstå t.ex. knapriga kaffekakor, syrliga kokosmuffins, ingefärsmuffins med dadlar eller kolamuffins? Smaklig måltid är en praktisk liten kokbok som är lätt att ha med i köket.

Inlägg senast uppdaterat: 13 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇