Hjärnstark som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Hjärnstark som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Hjärnstark: Hur motion och träning stärker din hjärna av Anders Hansen

Hjärnstark: Introduktion

Hjärnstark är skriven av Anders Hansen, som är överlärare i psykiatri och har tidigare sktivit boken Hälsa på recept.

Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent? Se då till att röra på dig! Regelbunden träning har nämligen visat sig vara den bästa hjärngympan som finns, bättre än sudoku, korsord och alla tänkbara kosttillskott tillsammans. I boken får du lära dig mer om vilka mekanismer i din hjärna som omvandlar promenaden eller löprundan till inget mindre än en mental ”uppgradering”. Du får lära dig vad det beror på och konkreta tips på hur du ska röra på dig för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.

Se även  Lär dig spanska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Lyssna på ljudboken Hjärnstark av Anders Hansen gratis i ljudboksappen Nextory. Ljudboken Hjärnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna berättar hur du kan uppgradera din hjärnas mekanismer genom att röra på dig och genom att motionera.

järnstark : Hur motion och träning stärker din hjärna är tillgänglig som ljudbok och e-bok

Hjärnstark: Handling

I boken Hjärnstark går Anders in djupare på vad vi enligt forskning vet i dag vet om hjärnan i relation till motion. Hjärnan är enormt föränderlig och det bildas hela tiden nya hjärnceller där nya kopplingar skapas och försvinner. Allt du gör, till och med varje tanke du tänker, förändrar din hjärna lite grann. Och det gör i allra högsta grad även motion och träning också med din hjärna. När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre, det påverkar också koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och ditt intelekt.

Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra ”mental växel”, till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig. Och alla som rör på sig får de här fördelarna, barn, vuxna och gamla. I boken får du lära dig hur du kan stärka din hjärnas funktioner och därmed förbättra de mekanismer som gör dig mer intelligent, påverkar ditt minne samt positivt påverkar din kropp.

Se även  En av grabbarna ljudbok GRATIS i 7 dagar

Anders Hansen förklarar att forskningen visar på hur regelbunden träning och motion hjälper dig att må bra och bli mer stresstålig. Träningen stärker hjärnan och får den att fungera bättre och snabbare. Med enkla tips från som stöds av forskningen får du lära dig hur du ska göra för att exempelvis bli mer stresstålig och mer fokuserad. Ett enkelt träningspass eller en promenad har exempelvis visats leda till bättre mental hälsa.

Hjärnstark: Sammanfattning

Rörelse och motion är något som vi människor verkligen behöver. Genom att lyssna gratis på Hjärnstark som ljudbok i Nextorys app får du konkreta tips om hur du förändrar hur din hjärna fungerar, vilken kan ge positiva effekter på din personlighet och hjälpa dig att må bättre.

Om du är intresserad av hur du genom att motionera kan må bättra borde du lyssna på boken Hjärnstark som ljudbok redan idag. Med Anders Hanssons gedigna kunskaper och konkreta tips, finns det massor av förändringar som du kan göra redan idag för att lära dig att röra på dig och uppnå endast positiva effekter!.

Se även  Bästa sättet att gratis ljudböcker under corona

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇