Lär dig engelska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig engelska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig engelska snabbt online – Gratis Ljudbok – Expresskurs Engelska (GRATIS)

Med Univerbs språkkurser är det lättare att lära sig ett språk på egen hand. Kurserna bygger på den välkända metoden: Lyssna – Härma – Lär.

Grundkursen är tvåspråkig – man hör frasen först på svenska och sedan två gånger på engelska språket. Kursen innehåller 422 fraser. Du lär dig ca 800 nya ord fördelade på 37 avsnitt med 3 timmars speltid.

Engelsk språkkurs grundkurs är tillgänglig som ljudbok.


Lär dig engelska hemma: Bra tips

Det är många människors förhoppning, oavsett om det är av personliga eller professionella skäl, att de lätt ska kunna lära sig engelska. Själva idén att lära sig ett nytt språk kan ofta göra även de mest kapabla eleverna nervösa. Lyckligtvis finns det människor som lär sig engelska bra varje dag, och med rätt planering och arbete kan du vara en av dem

Gör en plan

Även om ingen kan garantera att du kommer att kunna lära dig engelska enkelt med någon särskild metod, kan det definitivt garanteras att du inte alls kommer att lära dig engelska utan att planera i förväg. Oavsett om du planerar att lära dig engelska med naturliga metoder som att titta på engelsk tv, lyssna på engelsk radio och prata med människor på engelska så mycket som möjligt, eller om du föredrar ett mer studieorienterat tillvägagångssätt som att ta en kurs i engelska, eller kanske en kombination av de två metoderna, om du inte har en tydlig plan och mål, är det inte lätt att lära sig engelska.

Se även  Ålevangeliet som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Organisk språkinlärning

Organisk språkinlärning är en naturlig metod för att lära sig ett språk på samma sätt som ett barn kan lära sig att tala sitt modersmål. Detta är en mycket naturlig metod för språkinlärning, och om du kan fördjupa dig helt i den engelska världen, kommer du säkert att kunna lära dig engelska enkelt. Fördjupning i språket kräver att du inte talar något annat språk än engelska. För att öva på denna metod, se på tv, lyssna på radio, läsa tidningar och tidningar, laga mat efter recept och följa olika muntliga och skriftliga instruktioner, bör allt vara på engelska. Detta är särskilt effektivt för icke-engelsktalande som nyligen har flyttat till ett engelskt land.

Läroplansbaserad språkinlärning

För dem som föredrar en mer strukturerad miljö när de lär sig engelska, kan läroplansbaserad språkinlärning vara ett bra val. Många människor kan enkelt lära sig engelska genom att anmäla sig till en engelskklass, använda datorprogramvara för att lära sig engelska hemma eller lyssna på en engelskspråkig instruktionskurs på CD medan de kör i sina bilar. Det finns också många arbetsböcker, flashcards och självtest som kan användas för att stödja denna metod för att lära sig engelska

Se även  Så roligt ska vi inte ha det som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Kombinationsmetod

För de flesta människor är en kombination av ovanstående två metoder det snabbaste och bästa sättet att lära sig engelska enkelt.

Om en person bara går på lektioner men aldrig deltar i konversationer i verkligheten, kommer de att ha mycket svårt att bli helt flytande, och en person som är nedsänkt i ett språk verbalt men aldrig lär sig de specifika grammatiska reglerna kommer inte att kunna använda hans eller hennes engelska i en professionell miljö mycket effektivt.

Därför, om möjligt, bör den engelska inläraren engagera sig i ett läroplansbaserat tillvägagångssätt för att lära sig engelska, men bör också vara säker på att samtala med och lyssna på engelska som modersmål så mycket som han eller hon kan hantera för att underlätta den snabbaste inlärningen möjlig.

Snabba tips

Om en person är fast besluten att lätt lära sig engelska, bör han eller hon också vara säker på att följa vissa riktlinjer som kommer att hjälpa dem i deras uppdrag.

Var först säker på att din familj, vänner och kollegor alla vet att du försöker lära dig engelska, och att när det är möjligt bör de tala till dig på engelska snarare än ditt modersmål. För det andra, fokusera inte på bara ett enskilt element av språkinlärning på andras bekostnad.

Det är till exempel inte tillrådligt att bara försöka tala språket utan att försumma att läsa det, skriva det eller lyssna på det som talas. För att lyckas med att uppnå flyt bör en person vara uppmärksam på alla olika språkelement.

Se även  Kaffe med rån som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Eftersom engelska är ett av de mest talade språken i hela världen och kan vara avgörande för en persons personliga och professionella framgång, är det inte konstigt att det finns så många människor som vill lära sig att tala det flytande. Med rätt planering och mycket beslutsamhet kan vem som helst lära sig att prata engelska snabbt och enkelt.

Att kombinera en fördjupningsmetod med ett läroplansbaserat program kommer att ge nästan vem som helst den rätta grunden för en livstid av att prata engelska. Så länge engelsmännen gör en konkret plan med ett uppsatt mål och håller sig till det, kommer han eller hon att prata engelska på mycket kort tid.

Lär dig engelska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar, pröva boken vi tipsar om i inlägget ovan. Lycka till!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇