Lär dig affärsengelska online med ljudbok GRATIS i 14 dagar

Just nu kan du lära dig affärsengelska online med ljudbok gratis i hela 14 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig affärsengelska online – Gratis Ljudbok

Kursen i affärsengelska är tvåspråkig: man hör först frasen på svenska, därefter på engelska. Den tar upp olika affärssituationer samt nyttiga ord och fraser. Affärskursen kan användas på egen hand för att fräscha upp kunskaper t ex inför ett besök av utländska affärskontakter eller inför en affärsresa utomlands. Kursen består av:

1. Affärsförloppet. Anbudsbegäran, offerten, beställningen, leveransen, reklamationen, betalningen, förhandlingen.

2. Kommunikation per telefon. Anledningen till samtalet, beklaga, lämna ett meddelande, avsluta samtalet, bokstaveringsalfabetet.

3. Datakommunkation. Internet, domän, e-post, IP-adress, hemsida, webbläsare.

4. Ett mässbesök. Broschyr, monter, katalog, agent.

5. Arrangera möten. Formell- och informell inbjudan, bestämma tid och plats för ett möte, avboka mötet, månader, årstider, veckans dagar, tiden, ordnings- och grundtalen.

6. På väg. Med flyg, med tåg, med bil, på bensinstationen, riktning, inkvartering.

7. Rundtur på arbetsplatsen. Reception, logistik, lager.

8. Sammanträden och konferenser. Ett formellt sammanträde, protokoll, och dagordning, förslag, omröstning, invändningar, avslutning, ett budgetmöte.

9. Sociala kontakter. Presentera sig själv och sitt arbete, presentera andra, presentation inför en grupp, ankomst, ursprung, vädret, familj, hobbys, inbjudan, äta ute, avresa, avsked.

10. Skriftlig kommunikation. Brevinledning, avslut, datering, framföra klagomål, råd, lyckönskningar, uttrycka tacksamhet, hänvisning i slutet av meddelandet, svar, förkortningar, arbetstitlar.

11. Brevexempel.

12. Dialoger.

13. Idiom.

Affärsengelska är tillgänglig som ljudbok.

Lär dig affärsengelska online: mina tankar

Affärsengelska är en fantastisk egenskap att lära sig, och det behöver inte dröja länge!

Jag lärde mig personligen korrekt affärsengelska väldigt tidigt enbart av att ha interagerat med diverse verksamheter över webben kring diverse uppdrag.

Jag anser en gratis ljudbok likt den vi tipsar om ovan vara ett grymt första steg.

Utöver det bör man dessutom registrera sig på webbplatser och delta i evenemang som tillåter en att tala engelska med andra människor – det är verkligen enda sättet att få bättre affärsengelska på i längden.

En kurs i affärsengelska: vem vänder sig boken till?

Den här ljudboken vänder sig både till människor som är arbetssökande och behöver lära sig bättre engelska för att öka sina chanser till att faktiskt få drömjobbet men även företag som behöver börja dra in mer affärer i utlandet i den engelsktalande delen av världen.

För dig som precis tagit ett jobb där ni pratar engelska men inte känner dig trygg i din nya roll är detta den perfekta ljudboken. Lyssna igenom den några gånger och du kommer snabbt vara på språng med dina nya kunskaper!

Det här är en metod som faktiskt fungerar ifall man är på jakt efter att lära sig affärsengelska snabbt.

Jag har själv lyssnat igenom den och anser den vara fantastisk för ändamålet.

Lyssna på engelska ljudböcker för förbättrad affärsengelska

När man ändå är på gång tycker jag man ska överväga att lyssna på engelska ljudböcker som rör just affärsområdet och branschen man kommer vara verksam i.

Säg att du är på jakt efter att lära dig affärsengelska och ämnar att arbeta inom digital marknadsföring, se då till att lyssna på ljudböcker och poddar som berör just ämnet digital marknadsföring.

Förslagsvis nappar du på Nextorys erbjudande ovan och prövar på tjänsten gratis i 14 dagar. På så vis hinner du säkerligen lyssna klart på boken vi primärt rekommenderar i inlägget men även många, många fler. Det gäller att verkligen omge sig med affärsengelska för att bli duktig på det i slutändan.

Kursen i affärsengelska vi rekommenderar: sammanfattning

Det här är ljudboken för dig som gör affärer på engelska och behöver bli bättre på det.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇