LÀr barn rÀkna med dessa 3 roliga böcker

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Att lÀra ditt barn rÀkna har aldrig varit lÀttare.

Det finns mĂ€ngder av sĂ€tt att göra det pĂ„, och vi föredrar det klassiska — med hjĂ€lp av böcker.

I det hÀr inlÀgget kommer vi dÀrmed lista 3 böcker som Àr perfekta för att lÀra ditt barn rÀkna.

1. LasseMajas detektivbyrÄ lÀr dig rÀkna (2017)

LÀr dig att rÀkna med barnens favoritdetektiver Lasse och Maja i denna aktivitetsbok, som förutom massvis med pyssel och matte-utmaningar pÄ rÀtt nivÄ ocksÄ innehÄller ett ark snygga klistermÀrken.

Böckerna om LasseMajas detektivbyrÄ har varit barnens favoriter i 15 Är, med 26 böcker, tvÄ spelfilmer, julkalender och opera bakom sig. Böckerna toppar stÀndigt bÀstsÀljarlistorna och Àr de mest utlÄnade pÄ biblioteken.

Nu kan du trÀna pÄ att rÀkna plus och minus med LasseMaja, i en lika lÀrorik som rolig aktivitetsbok. I det vÀlbekanta Valleby finns massor av roliga mattepyssel, knep, knÄp och utmaningar med de vÀlbekanta figurerna frÄn böckerna. HjÀlp dem samtidigt som du trÀnar siffror och rÀkning pÄ ett kul sÀtt.

2. 1 2 3 LÀr dig rÀkna med Krokodil (2009)

Följ med Krokodil ut i trÀdgÄrden! DÀr rÀknar han blommor, tusenfotingar, grodor och annat kul som han hittar. Rolig rÀknebok för de yngsta.

3. LÀr dig rÀkna 4-6 Är (2021)

Serien GuldstjÀrneböcker Àr utvecklade för att ge barnen en bra grund för matematikundervisningen i skolan. Böckerna Àr skrivna av pedagoger inom Àmnet matematik.

* GuldstjÀrnor att klistra in pÄ varje sida för att uppmuntra och öka motivationen.
* Tydliga uppgifter med fÀrgglada teckningar som gör inlÀrningen lÀtt och rolig


Det hÀr Àr vÄr lista över de bÀsta böckerna för barn i olika Äldrar som behöver lÀra sig rÀkna.

Stort lycka till pÄ er resa!

The following two tabs change content below.
Nabil heter jag och Àr grundaren av webbplatsen. Jag Àr, som namnet pÄ sajten kanske avslöjar, helt galen i böcker! Jag har dÀrför valt att starta den hÀr sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjÀlper nÄgon dÀr ute att finna en ny bok att blÀddra i. Stort lycka till i ditt sökande!