[GRATIS] Letar du efter träningsmotivation? Här är ljudboken du behöver

Träningsmotivation – Bli motiverad för träning och motion

Är du den som alltid har någon ursäkt för att inte träna? Saknar du träningsmotivation? Om det är på det viset, så är du inte ensam.

Det är mycket lätt att utveckla en vana för att på något sätt undvika motion och träning. I grunden finns ibland någon form av trötthet, kanske lathet eller kanske någon inneboende rädsla.

Att hitta träningsmotivation, tid och energi kan kännas frustrerande och kanske även skrämmande. Du kanske har en liten röst i huvudet som manar på, men samtidigt dränks denna röst av dom betydligt mer högljudda ursäkterna.

Det finns dock, glädjande nog, en möjlighet att skruva upp volymen på den lilla rösten och få den att göra sig gällande. Allt du behöver göra är att använda kraften i ditt undermedvetna.

Självhypnos ger dig möjlighet till detta!

Vad är det undermedvetna?

Ditt undermedvetna är ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tänker på, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hälsa – såväl fysiskt som känslomässigt.

Ditt undermedvetna är påverkbart, vilket är något som kan användas konstruktivt. Man skulle kunna säga att ditt undermedvetna är länken mellan ditt sinne och din kropp.

Se även  Mord.net som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Att åstadkomma förändringar i det undermedvetna är mycket lättare om vi är i ett avslappnat tillstånd. Genom självhypnosen är det möjligt att nå ner till det undermedvetna och där tillvarata länken mellan sinnet och kroppen.

Genom suggestioner till denna länk är det möjligt att hjälpa dig att få fram den träningsmotivation som är nödvändig för att du ska börja träna och sköta om din kropp. Ditt sinne kan således programmeras till att bli träningsvillig, något som sedan formar dina beteenden.

Självhypnos är ett naturligt tillstånd av djup avslappning.

Den öppnar möjligheten att påverka ditt sinne på ett djupt plan.

Detta program har utformats för att du ska få den vägledning som behövs för att hitta den inre motivation som är nödvändig för att du ska komma igång med träning. Programmet använder sig av kreativ visualisering, hypnotiska suggestioner, musik, ljudvågor och andra avancerade tekniker.

Allt är utformat för att du ska komma ifrån alla ursäkter som du tidigare använt så flitigt. Det är dags att – på ett obesvärat sätt – låta ditt undermedvetna leda dig till den förändring som du vill ha. Träning kan vara roligt, och framförallt välgörande.

Se även  Hur du tränar din drake som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Hälsoeffekter av träning: det är bra för ditt hjärta, träning gynnar viktminskning, träning minskar risken för benskörhet, träning sänker ditt blodtryck, träning får dig att stressa av, motion är bra mot förkylning m.m.

Nu måste du tänka ut vad det är som du egentligen vill. Om du vill börja träna men tidigare saknat träningsmotivation, så måste du bestämma dig för att detta är vad du vill innerst inne.

Då är halva resan gjord. Den andra delen av resan innehåller följande:

Du måste inse att det är bara du som kan åstadkomma förändringen. Andra personer kan möjligen influera dig eller påverka dig, men själva förändringen måste ske hos dig.

Din partner kan inte ändra dig, dina vänner kan inte ändra dig och din läkare kan inte ändra dig.

Det är ditt val. du måste inse att förändringen måste ske. Här finns inte plats för ”man borde” eller ”jag ska tänka på det” eller ”jag skulle om jag kunde”. Du måste inse att förändringen måste ske nu. Inte imorgon, inte nästa vecka, inte när allt har lugnat ner sig, inte när barnen blivit stora.

Positiva tankar föder positiva resultat. Problemet är dock att några av våra mest ihärdiga, negativa och ibland jagförstörande föreställningar är djupt lagrade i vårt undermedvetna.

Se även  Omgiven av motgångar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Där har dom kraften att underminera vår lycka och sabotera vår framgång. Men du kan obesvärat ändra dessa inre negativa utrymmen till att producera de resultat som du vill ha med detta kraftfulla program, som väver in positiva budskap till ditt undermedvetna.

Träningsmotivation – Bli motiverad för träning och motion är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇