Sluta snusa på 1 timme med ny ljudbok [GRATIS]

Sluta snusa – Snusfri på en timme

Effektiv självhypnos för att sluta snusa

Minska begäret för att slutligen bli fri från beroendet

Bygg upp din inre styrka

Motverka återfall

Oavsett hur många gånger du försökt att sluta snusa, så kan du göra det nu, och den här gången kommer du att lyckas.

Theta-vågor, i kombination med guidad avslappning och självhypnos, har harmonierats med lugnande musik.

Dina hjärnvågor påverkas till att bli mottagliga och du guidas genom mjuka avslappningstekniker för att lindra och tillintetgöra behovet av att snusa. Denna inspelning bygger på välkända tekniker för att få människor att ändra sina beteenden.

För att kunna sluta snusa krävs att du verkligen har bestämt dig.

Självhypnos har visat sig vara den mest effektiva metoden när man är fast beslutsam.

Med hjälp av denna guidade självhypnos, som riktar sig till ditt undermedvetna, kan du frigöra dig från suget efter snus. Om du på ett medvetet plan hade kunnat slutat snusa, så hade du redan lyckats. Att du inte lyckats betyder att snusbegäret finns lagrat i ditt undermedvetna.

Theta-vågor hjälper dig att sluta snusa

Denna inspelning aktiverar den obegränsade kraften i ditt undermedvetna. De Theta-vågor (ljudvågor med en viss frekvens) som lagts in triggar din hjärna till att bli hyper-mottaglig för anpassad hypnotisk påverkan. Din önskan om att sluta snusa pressas in i ditt undermedvetna.

Med hjälp av hypermodern teknik och finjusterade ljudvågor förs din hjärna in i ett mottagligt medvetandetillstånd för att du på bästa sätt ska kunna tillgodogöra dig den beteendeförändring som du önskar.

Resultat

  • ditt undermedvetna omprogrammeras
  • du blir motiverad
  • ditt nikotinsug dämpas för att sedan försvinna
  • du blir friskare
  • ditt humör blir jämnare
  • ditt hjärta arbetar lättare
  • din mun mår bättre
  • ditt blodtryck förbättras
  • det finns undersökningar som tyder på att risken för övervikt, diabetes och cancer i bukspottkörteln minskar
  • du sparar pengar

Detta program hjälper dig att programmera ditt sinne för att bryta vanan att snusa. Att sluta snusa är möjligt med hypnoterapi och detta program är effektivt för att hjälpa dig att komma över suget till snus och nikotin. Allt sker på ett naturligt och säkert sätt.

Du blir varsamt guidad till ett avslappnat tillstånd och får sedan motta suggestioner till ditt undermedvetna om att du slutat att snusa och att du har blivit en icke-snusare.

Efter ett antal upprepningar av suggestionerna kommer du, genom denna inpräntning, att automatiskt tänka och känna i enlighet med de givna suggestionerna.

Sluta snusa – Snusfri på en timme är tillgänglig som ljudbok.

Inlägg senast uppdaterat: 6 november, 2021

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Nabil heter jag och är grundaren av 1MiljonBoktips. Jag är, som namnet på sajten avslöjar, helt galen i böcker & ljudböcker! 📚

Jag har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera mina alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Nabil

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇