Barn som bråkar som ljudbok GRATIS i 14 dagar

Just nu kan du lyssna på Barn som bråkar som ljudbok gratis i hela 14 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Barn som bråkar av Tina Wiman

Barn som bråkar, skriker och inte gör som de vuxna säger är svåra att hantera. Eftersom upprörda känslor smittar av sig, är risken stor att du själv snart är lika arg som ditt barn.

Den här boken tar avstamp i vardagliga familjesituationer och visar på praktiska handlingsalternativ för föräldrar att använda sig av när en konflikt seglar upp. Metoden som används utgår från aktuell forskning och ett nytänkande förhållningssätt som kallas lågaffektivt bemötande.

Författarna visar att beteenden som av vuxenvärlden uppfattas som ”problematiska” ofta är barnens logiska lösning på den situation de befinner sig i. Situationer med för högt ställda krav gör de flesta människor oroliga och stressade. Barn behöver ibland anpassade eller minskade krav på sig för att undvika ett sammanbrott.

Ta reda på vem som egentligen har problemet, justera förväntningarna på vad barnet klarar av och öva på att hålla dig lugn, är några av råden i denna konkreta och engagerande bok.

Att bemöta ett barn som ofta får raseriutbrott är inte det lättaste. Barns känslor kan ibland vara svåra att förstå sig på och som förälder kan det hända att man ger vika för barnets vilja för att få lugn och ro.

Barn som bråkar – Att hantera känslostarka barn i vardagen är en bok som riktar sig till föräldrar och vuxna i ett syfte att sätta sig in i ett utåtagerande barns tankesätt och lösa konflikterna på ett så fredligt sätt som möjligt.

Ett argsint barns beteende bottnar ofta i oro och rädsla. Ilska, bråk och skrik är ofta den enda logiken och det beteendemönster som barnet känner och använder för att tillfredsställa sina behov.

Sådana barn får ofta stämpeln att vara “problembarn” när de i själva verket försöker säga någonting till den vuxne. Författarna till boken vill rådge läsaren och tilldela de vuxna som har att göra med känslostarka barn, praktiska tips att använda sig av när känslostormarna kommer. Bokens innehåll är byggt på modern forskning och barnpsykologi. Den är ett lärorikt medel för att både utveckla dig som förälder och vända jobbiga situationer till det bättre.

Med Barn som bråkar får du både en större förståelse och ett bättre tålamod när du ska lära dig hantera konfliktladdade situationer med barn. Med övningar får du också en chans att lära dig hur ditt eget beteende kan påverka barnet mitt emot dig – positivt eller negativt.

Barn som bråkar : Att hantera känslostarka barn i vardagen är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇