Omgiven av psykopater som ljudbok GRATIS i 7 dagar

I det hÀr inlÀgget har vi valt att tipsa om att det just nu gÄr att lyssna pÄ ljudboken Omgiven av psykopater helt gratis i 7 dagar via Nextory. Se Àven till att kika pÄ vÄr stora jÀmförelse av de olika svenska ljudbokstjÀnsterna.

Klicka pÄ knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Omgiven av psykopater Ljudbok gratis

Efter den stora succén Omgiven av idioter kommer nu Thomas Erikson med den efterlÀngtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

Du har sĂ€kert stött pĂ„ den hĂ€r personen: en spĂ€nnande mĂ€nniska som Ă€r otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjĂ€lpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat fĂ„r dig att mĂ„ bra. Du tror pĂ„ det du fĂ„r höra, Ă€ven nĂ€r det lĂ„ter falskt – eftersom det kĂ€nns sĂ„ bra. Men det som verkar för bra för att vara sant Ă€r troligen det 


PÄ populÀrvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat anvÀnder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig sÄ mycket det bara gÄr. Du fÄr reda pÄ om din egen personlighetstyp Àr röd, gul, grön eller blÄ enligt det psykologiska DISA-systemet. Genom att bli medveten om hur du sjÀlv fungerar kan du se igenom och stÄ emot psykopatens avancerade manipulation.

Se Ă€ven  48 Laws of Power som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Helt klart Àr att vissa mÀnniskor har en personlighet som Àr exceptionellt manipulativ. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvrÀnga sanningen för att komma dit de vill.

Alla med psykopatiska drag Ă€r naturligtvis inte psykopater. Och alla psykopater Ă€r inte bindgalna seriemördare. De flesta av dem vandrar faktiskt omkring hĂ€r mitt ibland oss. DessvĂ€rre Ă€r de betydligt fler Ă€n vad man tidigare har trott, vilket betyder att du med största sannolikhet redan har trĂ€ffat pĂ„ nĂ„gra av dem i grannskapet, pĂ„ jobbet eller kanske i din familj. Nu Ă€r det dags att ta reda pĂ„ hur de gör för att utnyttja dig – innan det Ă€r för sent!

Omgiven av psykopater: SÄ undviker du att bli utnyttjad av andra Àr tillgÀnglig som ljudbok.

Omgiven av psykopater: Introduktion

Omgiven av psykopater Àr en bok skriven för dig som vill sluta bli utnyttjad av andra. Psykopater Àr nÀmligen kÀnda för att just utnyttja folk, varför en ljudbok som den hÀr Àr perfekt för dig som arbetar i en kontorsmiljö eller har planer pÄ det.

Se Ă€ven  Grisfesten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Omgiven av psykopater: Om författaren

Thomas Erikson, folkbokförd Thomas Lennart Joakim Eriksson, född 19 september 1965 i Örnsköldsviks församling i VĂ€sternorrlands lĂ€n, Ă€r en svensk författare, förelĂ€sare och ledarskapscoach. Mest kĂ€nd för boken Omgiven av idioter dĂ€r mĂ€nniskor delas in i fĂ€rger baserad pĂ„ den ovetenskapliga DISC-teorin.

Omgiven av psykopater: Handling

PÄ populÀrvetenskapligt vis och med glimten i ögat avslöjas hur en psykopat anvÀnder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig sÄ mycket det bara gÄr. Du fÄr reda pÄ om din egen personlighetstyp Àr röd, gul, grön eller blÄ enligt det psykologiska DISA-systemet.

Genom att bli medveten om hur du sjÀlv fungerar kan du se igenom och stÄ emot psykopatens avancerade manipulation. 

Omgiven av psykopater: Recension

Det hÀr Àr kanske den enskilt bÀsta boken om psykopater och psykopati just nu.

Den Àr lÀtt att lyssna pÄ nÀr man jobbar och dessutom vÀldigt, vÀldigt intressant.

Det hÀr Àr vanligtvis vÄrt frÀmsta boktips nÀr nÄgon Àr pÄ jakt efter böcker om psykopater.

Se Ă€ven  Möss och mĂ€nniskor som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Omgiven av psykopater: vilken frÄga Àr det man försöker besvara?

Boken försöker frÀmst svara pÄ följande frÄgor:

  • Vad Ă€r en psykopat för nĂ„got?
  • Hur kĂ€nner man igen en psykopat?
  • Hur skyddar man sig mot psykopater?
  • Hur mĂ„nga psykopater finns det i Sverige?

Omgiven av psykopater: Sammanfattning

Det hÀr Àr en fantastisk ljudbok. I det hÀr inlÀgget har vi valt att tipsa om att det just nu gÄr att lyssna pÄ ljudboken Omgiven av psykopater helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Vi rekommenderar den starkt.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇