Omgiven av narcissister som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Omgiven av narcissister som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Omgiven av narcissister ljudbok av Thomas Erikson

Omgiven av narcissister: Introduktion

Thomas Eriksons underhållande och slagfärdiga beskrivningar av mänskligt beteende har gjort hans böcker om hur man handskas med idioter, psykopater och dåliga chefer till storsäljare världen över. I Omgiven av narcissister fördjupar han sig i narcissism, alltså extrem självupptagenhet. Hur blir man narcissist? Kan man leva med en narcissist? Är du narcissist? Som vanligt är Erikson humoristisk i sitt beskrivande och igenkänningsfaktorn är hög på många punkter.

Se även  Dvärgen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Önskar du extramaterial som tabeller, faktarutor och självtest, mejla till info@bonnieraudio.se så skickar vi det.

Omgiven av narcissister : Så hanterar du självälskare är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Omgiven av narcissister: Handling

Omgiven av narcissister beskriver olika narcissiska beteenden och pekar på dess följder, både för enskilda individer men också för samhället i stort. Han beskriver också hur vardagsnarcissismen tycks breda ut sig. Är det möjligen så att vi nått en gräns för hur mycket självcentrering som är bra för oss? Att den individualistiska normen leder till förödande egoism? Och hur kan du utifrån din personlighetstyp hantera en narcissist när den dyker upp? Omgiven av narcissister har svaret!

Boken ger flera tankeperspektiv som du kan ta till dig – har du själv narcissistiska drag? Hur blir man egentligen en narcissist och vad kan man göra för att hantera en på bästa sätt? Går det att bota och varför tycks det vara en personlighetsstörning som breder ut sig så snabbt? Har vi kommit till en form av gräns där för stor självcentrering har lett till att vi blivit personlighetsstörda?

Kan det vara så att det individualistiska synsättet och normen vi lever efter också har lett till en förödande egoism som gör oss olyckliga? Omgiven av narcissister har verkligen omfamnat alla vinklar på denna fråga – en bok som passar oss alla i nutid!

Se även  Bli bättre på positivt tänkande med denna ljudbok [GRATIS]

Omgiven av narcissister: Sammanfattning

Är du omgiven av narcissister? Vi alla är nog mer eller mindre omgivna av dem. Boken beskriver hur detta beteende är något som sakta men säkert breder ut sig på en bred skala! Och på ett läskigt och igenkännande sätt så är det en tankeställare som många skulle behöva ha. Problemet med denna typ av beteende är något som är utbrett i hemmen, på arbetsplatserna, i skolan, i relationer, ja överallt.

Om du skulle vilja lära dig mer om narcissism och hur du kan bemöta narcissistiska beteenden så är Omgiven av narcissister ljudbok helt klart för dig. Du kan verkligen hitta verktygen att tacklas med denna typer av människor genom att utgå från dig själv. Genom att förstå din egen personlighetstyp så ökar du dina chanser att veta hur du ska anpassa ditt eget beteende för att tackla narcissism i vardagen på ett enklare sätt!

Se även  Pojken i randig pyjamas som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

1 svar på ”Omgiven av narcissister som ljudbok GRATIS i 7 dagar”

  1. En ljudbok alla i arbetslivet bör lyssna på i alla fall en gång.

    Många har narcissistiska chefer och medarbetare utan att veta om det.

    Den här boken hjälper en sätta ord på vad som händer i ens närhet och lär även ut strategier man kan nyttja sig av för att bättre genomskåda och motstå narcissister.

    Boken får 5 av 5 stjärnor av mig.

    Svara

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇