Omgiven av motgångar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Omgiven av motgångar som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Omgiven av motgångar Ljudbok av Thomas Erikson

Omgiven av motgångar: Introduktion

Thomas Erikson har tidigare skrivit om både idioter, psykopater, latmaskar och dåliga chefer. I Omgiven av motgångar tar han istället ett helhetsgrepp om motgångar av alla dess slag: problem på jobbet, i familjen, ekonomiska bekymmer, kärlekstrubbel, galna grannar, tärande konflikter… you name it! Alla de där motgångarna som gör att livet känns som en enda lång uppförsbacke.

Som vanligt är Thomas in prövningarna träffsäker i sina exempel. Både inkännande och med glimten i ögat för han oss mot ljuset i tunneln där han pekar på lösningar både inom och utanför oss själva. De tidigare ”Omgiven av-böckerna” har sålt i mer än två miljoner exemplar världen över. Omgiven av idioter har nyligen publicerats i USA.

Se även  Oliver Twist som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Omgiven av motgångar är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Omgiven av motgångar: Handling

Omgiven av motgångar ljudbok är en igenkännande och humoristiskt skriven bok, där du får ta del av flera olika exempel på motgångar som du kan stöta på i livet. Alla de olika motgångarna som beskrivs i boken är beskrivna på ett detaljerat vis och innehåller händelser som vi alla har varit med om och kan känna igen oss i.

Vad gör vi egentligen när saker går fel? I Omgiven av motgångar får du inte bara en hel del universella motgångar vi alla drabbas av presenterade för dig, du får dessutom exempel på lösningar som du kan använda dig av för att vända motgångar till framgång. Alltför ofta verkar det som om våra ambitioner och drömmar i livet möter motgångar på ett eller annat sätt. Omgiven av motgångar ger flera exempel på hur vi kan ta dessa hinder med ro och ändå uppnå våra mål.

Se även  Gå i fängelse som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Genom att använda sig av enkla och handlingsbara steg så hjälper Thomas Erikson läsaren att hitta svaret på frågan varför på sina mål och skapa en konkret plan som är möjlig att uppnå. Han hjälper också till att identifiera eventuella motgångar man kan stöta på under vägen till målet. Genom samma enkla beteendesystem med 4 färger som han använde i Omgiven av idioter, kan läsaren reflektera över sina beteenden när de stöter på motgångar som ger dem självmedvetenheten att omvandla motgångar till framgångar.

Omgiven av motgångar: Sammanfattning

Omgiven av motgångar som ljudbok är perfekt att lyssna på när du känner att själv har tid och du kan dessutom ta dig tiden att ta in all information från boken ordentligt mellan varje lyssning. Detta är en fantastisk självhjälpsbok för alla världsliga bekymmer som vi ofta stöter på i livet. Inte bara att det är en hög igenkänningsfaktor i alla de olika slags motgångar som är med i exemplen, svaren ger en högre självmedvetenhet som gör det enklare att möta motgångar.

Omgiven av motgångar är definitivt en lika stor succé som de andra böckerna ur Thomas Eriksons bokserier ”Omgiven av”. Denna gång slår han på stort och beskriver betydligt bredare hur du kan handskas med alla typer av olika motgångar du kan stöta på. En stark rekommendation till alla som vill förbättra sitt sätt att nå sina drömmar och mål i livet.

Se även  Främlingen som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇