Murarens son som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Murarens son som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Anders Wiklöf, murarens son av Staffan Bruun

En dag i april 1970 står 23-åriga Anders Wiklöf utanför Ålandsbankens kontor i Mariehamn.

Han har fått avslag på lånet för att starta upp sin bilhandel. Inget stort lån, men livsviktigt för den luspanka mannen. Där och då bestämmer han sig för att en dag ta revansch på banken.

Se även  Gösta Berlings saga som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Wiklöf startar sin bilhandel utan kapital. Resten är, som man brukar säga, historia.

Det här är berättelsen om Anders Wiklöfs väg från arbetarhemmet och den första anställningen som springpojke till positionen som en av sin tids mest framgångsrika affärsmän. Genom koncernen Wiklöf Holding – Nordens största enmansföretag – äger han idag fler än 20 bolag inom logistik, hallbyggnation, helikoptertjänster, fastighetsägande, handel och turism.

Wiklöf äger också en av Nordens främsta privata konstsamlingar och är storägare i de båda åländska tidningarna. Och Ålandsbanken då? Idag är Anders Wiklöf bankens största ägare, och har suttit i bankens ledning i 32 år.

Se även  Svårt att känna tacksamhet? Pröva 3 ljudböcker! [GRATIS]

Journalisten och författaren Staffan Bruun har skrivit en medryckande biografi över ett fascinerande livsöde.Utrustad med en pojkaktig charm och en enastående näsa för affärer har Anders Wiklöf lyckats med i stort sett allt han företagit sig.

Utan att för den skull någonsin glömma vare sig samhällets svaga eller sitt eget ursprung.

Anders Wiklöf, murarens son är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇