Kaninen som så gärna ville somna som ljudbok GRATIS i 7 dagar ⇒ GRATIS i 7 dagar!

Just nu kan du lyssna på Kaninen som så gärna ville somna som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Kaninen som så gärna ville somna Ljudbok Gratis av Carl-Johan Forssén Ehrlin

En annorlunda vaggvisa är den musikaliska versionen av världssuccén – Kaninen som så gärna ville somna. Bearbetad av författaren tillsammans med musiker och sångerska för att söva ditt barn på ett nytt sätt. Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen!

Den har toppat bästsäljarlistor i flera länder, sålt i över 4 miljoner exemplar, översatts till 46 språk och lovordas av föräldrar världen över.

Se även  Som pesten som ljudbok GRATIS i 7 dagar

En annorlunda vaggvisa: Kaninen som så gärna ville somna är tillgänglig som ljudbok.

Kaninen som så gärna ville somna: Introduktion

Det här är just nu en av vår tids mest populära godnattsagor för barn.

Det enda sättet att ta reda på varför är att läsa eller lyssna på den i övrigt lättlästa barnboken.

Boken skapades ursprungligen för föräldrar som hade svårt att få sina barn att somna i tid. Grundtanken var att man med rätt historia och karaktär kunde hjälpa föräldrar världen över med detta – och det har man gjort med gott resultat!

Trött på att kämpa ditt barn till sömns?

Kaninen som så gärna ville somna får du följa Kalle Kanin när han tar hjälp av Farbror Trollkarl och andra vänner för att somna gott på kvällen. Ditt barn dras snabbt med in i sagan och somnar på kvällen eller vid sovstunden när du läser den. Sagan är underbart sövande och får barn över hela världen att somna.

Kaninen som så gärna ville somna rekommenderas av psykologer och terapeuter och med hjälp av psykologiska tekniker påverkas ditt barn att slappna av och somna på ett fint sätt medan du får uppleva en sagobok skriven på ett lite annorlunda sätt, med vackert illustrerade bilder som stärker upplevelsen av att somna.

Se även  Skamvrån som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Vidare används boken i olika utbildningssammanhang på högskolor världen över kring påverkande kommunikation och att nå fram till dig som läser detta.

Kaninen som så gärna ville somna: Om författaren – Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin är en oerhört intressant författare trots sin ringa ålder.

Inledningsvis ratade alla hans nysläppta bok men med tiden kom boken att börja säljas i oerhört många exemplar. Den kom även att översättas världen över till minst 46 olika språk!

Kaninen som så gärna ville somna: Handling

Kaninen som så gärna ville somna får du följa Kalle Kanin när han tar hjälp av Farbror Trollkarl och andra vänner för att somna gott på kvällen. Ditt barn dras snabbt med in i sagan och somnar på kvällen eller vid sovstunden när du läser den. Sagan är underbart sövande och får barn över hela världen att somna.

Kaninen som så gärna ville somna: Recension

Det här är den bästa barnboken för föräldrar som behöver att deras barn somnar snabbare, utan tvekan.

Se även  8 ljudböcker om stress du måste lyssna på [GRATIS]

Kaninen som så gärna ville somna: Sammanfattning

Det här är framtiden när det kommer till barnböcker.

Man får inte glömma att Carl-Johan Forssén Ehrlin har en utbildning som beteendevetare i grunden varför han kan skapa historier som får människor (i det här fallet barn) att slappna av. Kreativt!

Vi rekommenderar ljudboken Kaninen som så gärna ville somna till alla föräldrar med barn i åldern 3-6år.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇