Nelly Rapp som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Nelly Rapp-serien som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Nelly Rapp-serien (Ljudböcker)

Nelly Rapp får här sitt första uppdrag som monsteragent: att spana på den känslokalle indrivaren Robert Steen för att se om han är en frankensteinare.

Se även  2 ljudböcker om fotografi att lyssna på [GRATIS]

Monster-akademin har fått in rapporter om personer som agerar mycket hänsynslöst i samhället och misstänker att det är frågan om just frankensteinare, varelser som saknar koppling mellan hjärta och hjärna eftersom de är ihopsatta av olika kroppsdelar.

Trots att Nelly under spaningen hela tiden använder sig av de tre L:en; lugn, lärdom och list, håller det på att gå illa när hon använder sin hund London som lockbete.

Det sägs nämligen att Robert tycker om hundar, att äta alltså … Men när hon skuggat honom ända in till bassängkanten på badhuset och kan när studera honom, anar hon vad det är som har plågat honom så …

Se även  Nio liv som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Nelly Rapp och frankensteinaren är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇