Arvet efter dig som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

I det här inlägget har vi valt att tipsa om att det just nu går att lyssna på ljudboken Arvet efter dig helt gratis i 7 dagar via Nextory.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Arvet efter dig: Introduktion

Romanen Arvet efter dig av Jojo Moyes är uppföljaren av succéromanen Livet efter dig. Precis som den första boken får du följa med vidare i den gripande historien om Lou som förlorar sin kärlek Will. Hur ska hon kunna fortsätta leva sitt liv utan sin käraste Will vid sin sida? Han som valt att avsluta sitt liv, vars sista ord var att hon skulle leva lycklig, till fullo!

Arvet efter dig är en gripande, kärleksfull, varm och sorglig bok som går att sluka på nolltid.
Louisa Clark (Lou) är vanligtvis en lycklig och lite småtokig tjej, som har hela livet framför sig. Men hur enkelt är det att vara lycklig när man går igenom en sådan sorg? I Arvet efter dig får du följa med både i det ljusa och det mörka av livet.

Arvet efter dig finns tillgänglig som ljudbok. 

Se även  Monster av Joakim Lundell som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Arvet efter dig: Handling

Lou måste försöka återta kontrollen över sig själv och sitt liv, även fast hennes kärlek Will inte längre finns vid hennes sida. De sista orden han sagt ekar av tomhet inom henne:

– Jag vill att du ska leva ett bra liv. Jag vill att du ska leva.
Med all min kärlek,
Will.

Hur ska hon återfå den där livsgnistan som en gång var en stor del av den hon är? Samtidigt som hon försöker samla ihop bitarna av sig själv kan hon inte släppa de skuldkänslor som gnager i henne. Att hon inte lyckades förmå Will att vilja fortsätta leva sitt liv,

Innan Will gick bort lovade hon honom att leva livet fullt ut, att våga vara modig och nu står hon handfallen utan en aning om var hon ska börja. Och när man har känt på den outhärdliga sorg det innebär att förlora den man älskar mest, vågar man då någonsin bli kär igen?

Se även  Agnes Cecilia som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Arvet efter dig: Sammanfattning

Innan du läser Arvet efter dig är det en god idé att läsa Livet efter dig, eftersom att detta är en uppföljare av den boken. Båda böckerna är helt fantastiska och dessutom roliga, även om själva handlingen många gånger är både sorglig och hjärtskärande.

Det är som om Lou, som boken handlar om, blir till en nära vän eller släkting efter att man läst dessa böcker. Hon känns som någon man känner och man kan verkligen känna alla de olika känslorna som Lou går igenom i sin sorg, men också för att komma tillbaka igen till livet – att våga mer, att leva livet fullt ut!

Arvet efter dig är en stark rekommendation till dig som är en sucker för sorgliga kärlekshistorier och realistiska berättelser. Jojo Moyes är en fantastisk författare, som med ett härligt språk ger sina böcker en härlig blandning av både sorg och kärlek.

Se även  The Hate U Give som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇