Lär dig franska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lära dig franska snabbt online med ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Lär dig franska snabbt online – Gratis Ljudbok – Expresskurs Franska (GRATIS)

Expresskursen lär dig de mest användbara orden, fraserna och uttrycken. Kursen är tvåspråkig – du hör frasen på svenska och sedan två gånger på kursspråket.

Kursens innehåll:

1. I passkontrollen

2. När man träffar någon

3. Vanliga frågor

4. Fråga efter vägen

5. I nödsituationer

6. På hotellet

7. På banken

8. Hyra bil

9. Med buss

10. Med tunnelbana

11. På restaurangen

12. Inköp och shopping

13. Med taxi

14. På flygplatsen

Expresskurs Franska är tillgänglig som ljudbok.


Lär dig franska hemma gratis med en bra ljudbok!

Lär dig franska hemma: En liten guide

Franska är ett av de språk som folk verkar antingen älska eller hata. Det sägs vara vackert eller svårt att bemästra. Det är också ett av de mest användbara språken att spendera din tid på att lära sig. Varför skjuter så många upp att lära sig det? Här är en anledning och några tips för att erövra det och börja lära sig franska nu!

Se även  Puma Swede som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Franska är vad som kallas ett megaspråk – ett språk som har mer än 1 miljon modersmålstalare, och det är bara början. I själva verket, enligt en kvantitativ studie från 2014 av Organisationen internationale de la Francophonie, finns det ungefär 274 miljoner fransktalande, varav 212 miljoner använder språket dagligen och 62 miljoner använder det som andraspråk. Franska är också ett mångsidigt bryggspråk, vilket gör att du kan kommunicera i dussintals länder där det primära språket kan vara mindre tillgängligt.

Så vad håller oss tillbaka från att lära oss franska? Efter att ha lärt mig franska själv tror jag att mycket av det kommer från behovet av att känna sig säker på det – oavsett om det handlar om självförtroende när det gäller att lära sig verben, uttalet eller helt enkelt hur man kommer igång. Med detta i åtanke har jag satt ihop några praktiska tips för att lära sig franska med självförtroende.

Att lära sig franska med en programvara kommer inte att vara det lättaste du kommer att göra i år, men det finns ett par steg som dramatiskt kan accelerera din inlärningskurva. Vem som helst kan lära sig allt den behöver för att prata med infödda fransmän och om du går in med ditt hjärta i detta kan du börja tala flytande franska i processen.

Se även  Sen for jag hem som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Självstudier innebär utmärkt organisationsförmåga. Vad sägs om att använda en lista? Jag vet inte om du tänkt på det här tidigare, men det här kommer att hjälpa dig oerhört.

Innan du börjar studera franska, gå igenom den här listan först.

  1. Det första du vill göra är att revidera föregående lektion. Försök inte att fuska, och se till att du förstod den sista kursen innan du börjar på den nya.

Ta dig tid, skynda dig inte och bygg dina språkkunskaper på en solid grund.

  1. För det andra, när du är helt säker på att du fick det, be någon att ställa några frågor till dig om den här lektionen. Tro mig, för det mesta tror du att du förstod när sanningen är att du missat något. Det är därför du behöver en kamrat som fungerar som en ”kontroll”.
  2. Skriv ner det nya ordförrådet du lär dig varje dag på ett papper som du tar med dig vart du än går.
  3. Intensiv träning. När du upptäcker ett nytt ord måste du uttala det flera gånger. Genom att göra detta kommer du att uttala orden och bokstäverna mer exakt.
  4. Glöm inte att skaffa grammatikregeln för varje lektion. Du måste verkligen lägga extra kraft på fransk grammatik eftersom den är mer komplex än engelsk grammatik
Se även  Therese Raquin som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Jag hoppas att du gillade mina tips på checklistan för att lära dig franska via självstudier.

Det är inte lätt, men om du följer råden ovan och har rätt programvara kommer du att se fantastiska resultat. Lär dig franska snabbt online med ljudbok GRATIS i 7 dagar, pröva ljudboken vi tipsar om i inlägget ovan.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇