Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Just nu kan du lyssna på Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar som ljudbok gratis i hela 7 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att kika på vår stora jämförelse av de olika svenska ljudbokstjänsterna.

Klicka på knappen nedan för att tas direkt till ljudboken hos Nextory.

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar av Adele Faber & Elaine Mazlish

Vill du ha en lättare vardag där mer tid läggs på barnets utveckling och mindre tid till bråk? Vill du hjälpa ditt barn att bygga upp ett bra självförtroende och tro på sin egen förmåga? Vill du samtidigt kunna sätta tydliga regler som gör livet enklare både för dig och ditt barn? Då har du hittat rätt!

Se även  Oro av Anna Kåver som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Med 5 miljoner sålda exemplar är Hur man talar så att barn lyssnar & lyssnar så att barn talar en av världens mest sålda föräldraskapsböcker. New York Times-bestsellerförfattarna Adele Faber och Elaine Mazlish erbjuder här en rad praktiska tekniker för att lyssna aktivt, bekräfta barnets känslor och vända negativa spiraler. I en tid där digital teknik och annat ständigt pockar på vår uppmärksamhet är den här boken om aktivt lyssnande mer aktuell än någonsin.

Se även  Älska dig själv som ljudbok GRATIS i 7 dagar

Boken kommer garanterat att ändra ditt förhållande till barn. Att läsa den kommer att vara en av de bästa investeringar du gjort i ditt barn och i ditt föräldraskap.

”En fantastisk bok som är användbar för alla typer av förhållanden.” – Washington Post

“En ödmjuk guide till att forma förhållandet mellan förälder och barn och till att lösa familjekonflikter.” – The Guardian

“Den mest användbara boken jag läste när mina barn var små.” – Lesley Garner, The Telegraph

Hur man talar så att barn lyssnar och lyssnar så att barn talar är tillgänglig som ljudbok och e-bok.

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇